به گزارش خبرگزاری شبستان، مصطفی محمدنجار، وزیر کشور در جلسه بررسی و ارزیابی فعالیت دستگاههای فرهنگی در تحقق مشارکت حداکثری در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا افزود: این جلسه برای همکاری و مراوده بیشتر در خصوص برگزاری انتخابات در بهترین و زیباترین سطح که کاری ملی و بزرگ است، برگزار شده است.
وی انتخابات را تبلورعینی مردم سالاری دینی و حضور مردم در عرصه اداره و مدیریت کشور بیان کرد و گفت: این حماسه، کارکردهای وسیعی خواهد داشت.
وی شتاب بیشتر رشد و توسعه کشور را یکی از کارکردهای خلق حماسه سیاسی و حضور حداکثری در انتخابات برشمرد و افزود: مردم متحدتر و یکپارچهتر شدهاند و توطئهها و دسیسههای استکبار عقیم خواهد ماند.
محمدنجار تضمین و ارتقاء امنیت کشور را که امروز پایدار و در وضع بسیار مطلوبی به سر میبرد، یکی دیگر از کارکردهای این حماسه بیان کرد و گفت: در گفتگوها، مذاکرات و مراودات منطقهای و بین المللی نیز سطح بالائی خواهیم داشت و قدرت چانه زنی بیشتر خواهد شد.
وی با بیان اینکه باید برای برگزاری این انتخابات حساس و مصونیت بخش، تمهیدات و زمینه سازیهای لازم صورت گیرد، افزود: وزارت کشور برای تحقق حماسه سیاسی اقداماتی را انجام داده است.
محمدنجار با طرح این سوال که چه کنیم این رویداد به بهترین شکل برگزار شود، گفت: مردم بسیار هوشیار و با معرفت و شناخت هستند و هرجا لازم باشد قدرتمندانه حاضر خواهند شد. هرگاه در جمهوری اسلامی ایران، صحبت از اتفاق بزرگی مانند راهپیمایی 22 بهمن، روز قدس و یا موسم انتخابات میشود، سلطه جویان به وحشت میافتند و با همه توان برای از رونق انداختن انتخابات و کمرنگ کردن حضور مردم، به میدان میآیند.
وزیر کشور گفت: ابزار دشمن و استکبار، راه اندازی جنگ روانی، القاء تردید و شبهه با طراحیها و سناریوی تبلیغاتی گسترده و سیاه نمایی با استفاده از صدها شبکه ماهوارهای، فضای مجازی و رسانههای شنیداری و دیداری، روزنامهها، سایتها و فیس بوک است. باید تسهیلات و تمهیدات لازم را برای برگزاری انتخابات به بهترین شکل و حضور سهل و آسان مردم فراهم کرد.
محمدنجار با بیان اینکه ما تجربه برگزاری 30 انتخابات و همه پرسی را داریم، گفت: ما باید برای خنثی کردن این توطئهها تمهیدات لازم را فراهم کنیم.
وی با اشاره به داشتن قانون برای تمام مراحل برگزاری انتخابات از صدور دستور شروع انتخابات تا نتایج شمارش آراء افزود: در وزارت کشور پس از انتخابات مجلس نهم، با درک حساسیت این دوره از انتخابات ریاست جمهوری و همزمانی آن با شوراهای شهر و روستا، برگزاری انتخابات پرشکوه را در دستور کار قرار دادیم و برای تحقق انتخابات سالم، قانونمند و رقابتی همه توان خود را به میدان آوردیم.
وی به همزمانی انتخابات ریاست جمهوری با شوراهای اسلامی شهر و روستا اشاره کرد و گفت: آمادگیها در استانداریها، فرمانداریها، بخشداریها و هیاتهای اجرائی در نقطه اوج است.
محمدنجار با بیان اینکه بخشی از فرایندهای هر دو انتخابات عملیاتی شده است و بقیه نیز در موعد خود اجرا میشود، افزود: تهیه سامانه جامع الکترونیکی، امضای دیجیتالی، برگزاری دورههای آموزشی و توجیهی و همچنین افزودن 20 هزار شعبه به شعب اخذ رأی که مجموع آنها به بیش از 60 هزار شعبه میرسد، از جمله اقدامات عملیاتی است.
وزیر کشور با اشاره به ضرورت بسترسازی برای حضور گسترده مردم در انتخابات با توجه به هجمههای رسانهای معاندان گفت: ما به دنبال این نیستیم که چه کسی رئیس جمهور بشود و یا چه کسی نشود، ما تنها به دنبال تحقق حماسه سیاسی مدنظر مقام معظم رهبری هستیم و شما نیز به عنوان متولیان بخش فرهنگی باید کارهایی را برای خنثی سازی توطئه بیگانگان در این انتخابات در دستور کار خود قرار دهید.
وی با اشاره به مسئولیتهای وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات درخصوص زمینه سازی برای حضور حداکثری مردم در انتخابات افزود: رسانههای بیگانه با سیاه نمایی، به دنبال تشویش افکار عمومی و القاء ناامیدی در بین مردم برای کمرنگ کردن حضور در انتخابات هستند به همین علت سازمانها و متولیان فرهنگی کشور نقش بسزائی در این زمینه برعهده دارند.
محمدنجار همچنین در ادامه با اشاره به اقداماتی که باید برای حضور حداکثری مردم در انتخابات انجام داد، تصریح کرد: ما باید با تبلیغات گسترده و تحریک و تهییج مردم، به شور و نشاط انتخابات کمک و با بیان واقعیتها و اطلاع رسانی شفاف، مردم را در خصوص خدمات دولت و نظام آگاه کنیم تا آنان بدانند این موفقیتها به جز با همدلی و مشارکت آنان در انتخابات و صحنههای مختلف به دست نیامده است.
وزیر کشور با بیان اینکه مردم باید بدانند که هر رای آنان در انتخابات چه تاثیری در سرنوشت حال و آینده کشور خواهد داشت، گفت: باید تکلیف شرعی و ملی مردم به آنان تذکر داده شود.
وی بیان فواید حضور مردم در انتخابات را ضروری خواند و افزود: باید درباره تاریخچه انتخابات مطلب نوشت و از ظرفیتهای نخبگان استفاده کرد.
محمدنجار بر استفاده از فضای مجازی و فعالتر کردن پایگاههای خبری تاکید کرد.
وزیر کشور به مواردی که باید از آنها اجتناب کرد اشاره کرد و گفت: باید از فضای تخریب دوری کرد چرا که به نفع هیچ کس نیست.
محمدنجار با بیان اینکه نباید به هیچ وجه خدمات نظام زیر سوال برده شود، گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون به ویژه در سالهای اخیر، زحمات زیادی کشیده شده است و نباید نادیده گرفته شود.
وی با بیان اینکه نباید جزئی نگر و صنفی نگر باشیم، افزود: نباید حرفی بزنیم که خوراکی به دشمن داده شود.
محمدنجار بر اجتناب از تحریک و دامن زدن به مسائل قومی و مذهبی تاکید کرد و گفت: باید از هر اقدامی که به فضای مثبت انتخابات آسیب میزند، پرهیز شود. با رعایت این موارد، یک بار دیگر انتخابات پرشکوه و کم نظیری را ثبت و قدرتهای استکبار را مایوس خواهیم کرد.
پایان پیام/
نظر شما