به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، ابوطالب شفقت، استاندار خراسان شمالی، شب گذشته (17 اسفند) در نشست شورای توسعه و برنامه ریزی این استان که با محوریت بررسی و برنامه ریزی موارد توسعه در شهرستان بجنورد و نیز بررسی سند توسعه این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: سند توسعه شهرستان های استان به عنوان پیش نویس سند توسعه استانی تدوین شده است.
وی افزود: برای تدوین سند توسعه هفت شهرستان استان 42 هزار و 560 نفر ساعت کار کارشناسی انجام شده است.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی اضافه کرد: سند توسعه شهرستانی برنامه راهبردی توسعه شهرستان هاست که متناسب با توانمندی و قابلیت های هر شهرستان تدوین و اجرایی می شود.
شفقت گفت: از صاحبنظران و کارشناسان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ساکن استان و نیز آنها که در خارج از کشور هستند انتظار می رود با ارائه نظرات خود استانداری را در تدوین نهایی سند توسعه پنجساله و چشم انداز یاری کنند.
استاندار خراسان شمالی ادامه داد: با تدوین سند توسعه شهرستانی، دستگاه های اجرایی استانی نیز باید اسناد اجرایی خود را برای اجرای این سند ارائه دهند و فرمانداران نیز باید اسناد نظارتی خود برای اجرای سند توسعه را تدوین کرده و در اختیار استان قرار دهند.
شفقت، تدوین سند توسعه برای شهرستان های استان با سند برنامه پنج ساله پنجم کشور همزمان شده است و این عامل می تواند نقطه قوتی برای خراسان شمالی باشد که حرکت خود را با برنامه کشوری همگام سازد.
وی اضافه کرد: تمام مدیران کل استانداری خراسان شمالی موظفند تا نظارت عالیه بر سند اجرایی و نظارتی تدوینی برای اجرای سند توسعه پنج ساله شهرستان و استان داشته باشند.
رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه خراسان شمالی، از رسانه ها و خبرنگاران رسانه های گروهی نیز خواست تا به عنوان نماینده افکار عمومی بر اجرای طرح ها نظارت داشته و نقاط ضعف را به مسئولان گوشزد کنند.
شفقت افزود: مدیران دستگاه های اجرایی استان نیز موظفند تا سند تدوین شده اجرایی برای توسعه پن جساله را در اختیار خبرنگاران قرار دهند.
احیای نام امام خمینی (ره) و فرهنگ ایثار و شهادت و مهندسی فرهنگی در سند توسعه بجنورد یکی از ویژگی های این سند است که در شهرستان های دیگر توجه نشده بود و دراین راستا بر اهمیت آن تأکید شد.
پایان پیام/
نظر شما