دستگاه های فرهنگی به بسترسازی توسعه مبانی دینی توجه کنند

دبیر شورای ترویج مفاهیم قرآن و عترت چهارمحال و بختیاری بر ضرورت توجه به بسترسازی توسعه مبانی دینی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان چهارمحال و بختیاری، حسین گنجی، دبیر شورای ترویج مفاهیم قرآن و عترت، در جلسه هماهنگی برنامه های ماه مبارک رمضان این کمیته گفت: فراهم کردن بستر فرهنگی لازم برای رشد مبانی دینی از جمله وظایف اصلی کمیته قرآن و معارف اسلامی است.


وی با تأکید بر ضرورت توجه و خدمت به حوزه دین و قرآن به عنوان ماندگارترین خدمات افزود: تقویت مباحث و برنامه های قرآنی، تعمیق و تاثیر قرآن کریم، بهره مندی عموم از اقیانوس بی کران کلام حق، رسیدن به تمدن ناب اسلامی و ارتقا سطح فرهنگ عمومی از جمله اقدامات اولیه در ذیل این برنامه ها است.


وی با بیان اینکه قرآن فضای بی کرانی است که باید هرچه میتوانیم از آن بهره برداری نماییم، تصریح کرد: برنامه های ذاتی و تخصصی دستگاه های عضو شورای قرآن و عترت با قوت اجرا می گردد و آنچه در این فضا مورد بررسی جدی قرار می گیرد برنامه های اشترکی است که در فرصت های معنوی ماه های مبارک بیش از پیش نمایان می شود.


گنجی اجرایی شدن طرح ترنم وحی مصوبه شورا و ابلاغ شده به دستگاه ها را خواستار شد و گفت: ارتقای کمی وکیفی برنامه ها با توجه بیشتر به قرآن‌آموزان نیاز به اجرای طرح‌های نو و بدیع دارد و همکاری دستگاه ها با مؤسسات پیشرفته و تخصصی که توسط نخبگان قرآنی اداره می‌شوند، موجب می‌شود که طرح‌های نو در اختیار این جلسات قرار گیرد.


گنجی برگزاری مسابقات حفظ موضوعی قرآن، آموزش قرائت قرآن در مساجد،کارگاه های تدبر در قرآن، مسابقه کتابخوانی کاربردهای نماز ویژه کارکنان به همراه خانواده،برگزاری جلسات پرسش و پاسخ به همراه مسابقه در طول ماه رمضان، برگزاری مسابقه غیرحضوری آیه های ظهور، محفل انس با قرآن ویژه خواهران با نام ترنم وحی به همراه مسابقه، دعوت از حافظ برتر استانی، برپایی جشن تکلیف وی‍ژه فرزندان کارکنان و اساتید، زمینه سازی برای پاسخگوئی به سوالات شرعی، جشن میلاد امام حسن (ع) با حضور کارکنان و خانواده ها، محفل انس با قرآن روزانه هر روز بعد از نماز جماعت ظهروعصر، محفل انس با قرآن شبانه هر شب در طول ماه رمضان را از جمله برنامه های پیشنهادی به دبیرخانه برشمرد که برای بررسی بیشتر در دستور کار قرار گرفته است.


مشاور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز در این نشست، بر لزوم حل مشکلات به صورت ریشه‌ای تأکید کرد.


حجت الاسلام سید رضا عبداله زاده افزود: ضرورت انجام کارهای زیربنایی همراه با برنامه‌ریزی منظم و اساسی برای گسترش فرهنگ قرآنی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.


وی با تأکید بر هم‌افزایی فعالیت‌های قرآنی تصریح کرد: برای ارتقای سطح کلاس‌های آموزشی باید به زیرساخت‌ها توجه کرد که از آن جمله می‌توان آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم را برشمرد.


وی خاطر نشان کرد: برای هماهنگ کردن روش‌های آموزشی در جلسات و مؤسسات قرآنی باید همایش‌های قرآنی برگزار شده و روش‌های برتر معرفی شوند.


پایان پیام/

کد خبر 259657

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha