محمد علی نیرین، مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری امام علی (ع) ساری، امروز (18 اسفند) به خبرنگار شبستان گفت: کانون فرهنگی و هنری مساجد در شمار مجموعه های فرهنگی محسوب می شود بنابراین انتظار می رود که در برخورد با طراحی جنگ نرم از جانب دشمن این مجموعه بتواند با ارائه صورت و قالب هنری مناسب وارد این عرصه از مبارزه شود.
وی افزود: کانون های مساجد با توجه به نقش رسانه ای منحصر به فرد مساجد ضمن هویدا کردن ماهیت درونی دشمن از استتار ،موانع قابل اطمینانی را در مقابل نفوذ و اجرای اهداف سوء دشمن ایجاد می کند.
نیرین ادامه داد: امروز رویکرد استکبار در بیشتر صحنه ها از تهاجم نظامی به تهاجم فرهنگی به منظور سلطه بر ملل جهان تغییر کرده که این امر با کمی تامل قابل شهود است.
مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری امام علی (ع) ساری بیان کرد: دشمن در نظر دارد با تخریب بنیان های فکری و اعتقادی ملت ها، هویت دینی و ملی آنها را سلب کند که با این دیدگاه می توان با اهمیت و نقش برخورد با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی آشنا شد.
وی ادامه داد: تنها با داشتن شناخت، درایت و درک صحیح از ابعاد و راهکارهای مبارزه با جنگ نرم است که می توان در دفاع از هویت های دینی و ملی موفق و سربلند بود و این امر نیاز به بصریت یابی و بصیرت بخشی دارد که در مقابله با این جنگ باید جامعه را در برابر تهاجم ویروس های منتشره از جانب دشمن با بصیرت لازم واکسینه کرد.
نیرین اظهار کرد: پیرو منویات مقام معظم رهبری در خصوص قرار گرفتن جنگ نرم در دستور کار دشمن و اولویت بخشیدن در مقابله با این تهاجم که صورت فرهنگی دارد، دشمن تلاش می کند تا با به کارگیری از ابزارهای فرهنگی، رسانه ای، دروغ و شایعه پراکنی در صفوف منسجم ملت ایران خلل ایجاد کرده و بذر بدبینی و اختلاف را بپروراند.
مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری امام علی(ع) ساری تصریح کرد: این کانون در نظر دارد همایشی تحت عنوان " چگونگی برخورد با جنگ نرم" در راستای بصیرت بخشی، با حضور فعالان کانون های مساجد استان را در روز 19 اسفند برگزار کند.
وی یادآور شد: به مناسبت 18 اسفند، هیجدهمین سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد از فعالان کانون امام علی (ع) ساری تقدیر می شود.
پایان پیام/
نظر شما