روح الله معافی، مدیر سازمان جوانان مازندران، امروز (18 اسفند) به مناسبت هجدهمین سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد به خبرنگار شبستان گفت: جوانان همواره کانون توجه مصلحان و آماج تهاجم مفسدان بوده اند زیرا عالم جوانی همان گونه که منشا شورانگیزترین تجلیات عاطفی و بالندگی است، در معرض فتنه انگیزترین آسیب های فردی، اخلاقی و اجتماعی نیز هست بر این اساس، غفلت از هدایت نسل جوان موجب خسران و مایه حرمان می شود.
وی افزود: در دنیای امروز با توجه به هجمه های متعدد و متنوع ضرورت دارد برای هدایت و حمایت نسل جوان، نهادها و کانون های فرهنگی، اقداماتی جدی و سریع را آغاز کنند.
معافی تصریح کرد: مساجد به عنوان یک پایگاه فرهنگی در ساختار شخصیت افراد به ویژه جوانان، موثرند و تحقق این موضوع مستلزم آن است که مسجد را به لحاظ کالبدی و به گونه ای آماده کنیم که برای جوانان، جذابیت داشته باشد.
مدیر سازمان جوانان مازندران اظهار کرد: خاموش کردن چراغ و رونق مساجد از جمله ترفندهای استعمار برای محو و کمرنگ جلوه دادن اسلام است که این حیله و نیرنگ در هیچ عصری کارآیی نداشته و همواره مساجد به عنوان پایگاه ضد استکباری و طاغوت بوده است.
وی اضافه کرد: مسجد، خنثی کننده توطئه ها و نقشه های شوم دشمن است و حضرت امام خمینی(ره) چه زیبا فرموده است که مساجد و محافل دینی را که سنگرهای اسلام در مقابل شیاطین است هر چه بیشتر گرم و مجهز نگه دارید.
معافی با اشاره به اینکه مساجد، نقش روشنگری و بصیرت دهی به جوانان را در جامعه به عهده دارند، بیان کرد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد، نقش تعیین کننده ای در هدایت، اتحاد و انسجام اقشار مختلف دارند.
مشاور استاندار مازندران اذعان کرد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد وظیفه مهمی بر عهده دارند که ضمن دفاع از سنگر مسجد باید با جذب جوانان به این مکان مقدس با برنامه های جذاب فرهنگی و تربیتی این سنگر ارزشمند را حفظ و حراست کرد.
وی اذعان کرد: با توجه به اینکه از جمعیت حدود سه میلیونی استان مازندران بیش از یک میلیون نفر جوان هستند، از سوی دشمنان و برنامه ریزی آنها برای جنگ نرم احساس خطر می شود که بصیرت و آگاه کردن جوانان تنها راه مقابله با این توطئه های دشمنان است.
معافی با بیان اینکه بصیرت آنقدر مهم است که حضرت علی (ع)، کور بودن را بهتر از بی بصیرتی می دانستند، اظهار کرد: هدف از جنگ های نرم یا جنگ رسانه ای، تسخیر افکار، ارزش ها و باورهای جامعه طرف مقابل است که طراحان جنگ نرم به دنبال اشغال ذهنی مردم به ویژه جوانان هستند تا به جوان ها بقبولانند که ارزش ها و اعتقادشان مفید نیست و باعث رشد و تعالی آنها نمی شود.
مدیر سازمان جوانان مازندران عنوان کرد: با وجود بیش از 60 هزار مسجد، این اماکن بهترین پایگاه و ظرفیت مناسب برای مقابله با جنگ نرم دشمن هستند که همه متولیان و نهادهای فرهنگی باید این سنگر مقدس را حمایت کنند تا زمینه گسترش فعالیت های دینی، فرهنگی و انتقال مفاهیم ارزشی به نسل جوان جامعه فراهم شود.
وی ادامه داد: یکی از مهم ترین فعالیت های مسجد در جریان مبارزه با جنگ نرم، آگاه کردن جوانان از اهداف پلید جنگ نرم و راه های جلوگیری از آن است که در این راستا تشکل های مذهبی از بهترین ابزار روشنگری هستند که به خوبی می توانند راه مبارزه را ترسیم کنند.
معافی با بیان اینکه با تمهید مقدمات و برنامه های جذاب باید راه ورود جوانان به مساجد را فراهم کنیم، تصریح کرد: با بررسی آیات قرآن در می یابیم که نگاه قرآن به مکان مقدسی مانند مسجد، نگاهی ژرف و شکوهمند است زیرا خداوند، مساجد را مکانی برای اوج گرفتن و رسیدن به قله قرب الهی می داند و به راه پویان وصال، مکانی مانند مسجد را معرفی کند تا از آن به عنوان مکان پرواز به سوی دوست استفاده کنند.
مدیر سازمان جوانان مازندران با اشاره به فرمایش حضرت امام خمینی (ره)" آنهایی که می خواهند، نقشه بکشند و شما را دور کنند از مساجد، آنها دشمن های شما هستند"، گفت: سازمان جوانان مازندران بر اساس وظیفه و دِینی که نسبت به امور جوانان دارد، آمادگی هر گونه همکاری را با کانون های فرهنگی و هنری مساجد این استان در جهت ارتقای بصیرت بخشی به نسل جوان را دارد.
پایان پیام/
نظر شما