مساجد و روحانیت همیاران جدید پلیس راهور

رییس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه پلیس راهور تنها سازمانی است که از مشاورت روحانیت درامورراهنمایی ورانندگی استفاده می کند گفت:استفاده از ظرفیت های مساجد، روحانیون و مداحان جزء برنامه های مهم ما می باشد.

سردار حسین رحیمی ،رییس پلیس راهور تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار شبستان در پاسخ به سوالی مبنی بر دستورات دینی چه نقشی در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی (حق الناس) دارند گفت: با توجه به اینکه اکثر قریب به اتفاق قوانین راهنمایی و رانندگی با مسائل انسانها سروکار دارد، بنابراین دستورات دینی نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی به ویژه حق الناس دارند.

 

وی اظهار کرد: از یک تخلف ساده راهنمایی و رانندگی بگیرید تا یک تخلفی که موجب از دست رفتن زندگی انسانها می شود همه این موارد به انسان ها ارتباط دارند. متاسفانه با توجه به اینکه کشور ما یک کشور اسلامی بوده و نگاه ما یک نگاه اعتقادی و اسلامی است ولی ما به این مسائل توجه چندانی نداریم.

 

سردار رحیمی با اشاره به ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تصریح کرد: وقتی فردی به دیگران می گوید من از دست پلیس فرار کردم این دقیقا در راستای ترویج منکرات در جامعه می باشد ولی فرد دیگری که می گوید جریمه پلیس به جاست و شما باید از کلاه ایمنی استفاده کنید و یا از خط گذرگاه عابر پیاده عبور نکنید همه اینها موجب ترویج معروفات در جامعه می شود.

 

رییس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه توجه به موضوعات و مباحث ایمنی در قوانین راهنمایی و رانندگی موجب رعایت حقوق مردم می شود افزود: وقتی که عابر، راننده و یا راکب از مسیری که حق آنها نیست (عبور از چراغ قرمز) عبور می کند این امر باعث زیرپا گذاشتن حق الناس نه تنها در کشور ما بلکه در تمامی جوامع می شود.

 

 اجرای امر به معروف و نهی از منکر در مساجد از اقدامات مهم پلیس راهور

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا پلیس راهنمایی و رانندگی در راستای آموزش شهروندان برنامه های مشترکی با مساجد و کانون های مساجد دارند یادآور شد: این برنامه ها کاملاً در دستور اقدامات پلیس راهنمایی و رانندگی قرار دارد. ما جلسات مختلفی با حجت الاسلام علی اکبری که مسئولیت امور مساجد را بر عهده دارند برگزار کرده ایم و در این راستا موضوعات و مباحث مربوط به قوانین راهنمایی و رانندگی را به مربیان و تربیت کنندگان توجیه کردیم و یکی از اقدامات مهمی که در حال انجام می باشد بحث امر به معروف و نهی از منکر در مساجد است، زیرا بحث ترویج قوانین صحیح و درست راهنمایی و رانندگی یکی از معروفترین معروفها است که در حال انجام بوده و ادامه خواهد داشت.

 

سردار رحیمی با بیان اینکه پلیس راهنمایی و رانندگی سازمانی است که  از مشاورت روحانیت استفاده می کند افزود: هم اکنون این مسئولیت بر عهده حجت الاسلام و المسلمین موسوی است. ما نه تنها با روحانیون بلکه از تمام افرادی که در برنامه های مذهبی فعالیت دارند جلسه برگزار می کنیم .حتی ما قبل از ماه محرم از آنها درخواست کردیم، با توجه به اینکه با علاقه مندان و مخاطبان زیادی سروکار دارند مباحث و موضوعات مربوط به قوانین راهنمایی و رانندگی را در سخنرانی های خود مطرح کرده و موضوعات ایمنی را به رانندگان و راکبان و عابران تذکر و گوشزد کنند.

 

استفاده از ظرفیت های مساجد، روحانیون و مداحان در برنامه های پلیس 

رییس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه استفاده از ظرفیت های مساجد، روحانیون و مداحان جز ویژه برنامه های پلیس راهنمایی و رانندگی است افزود: این برنامه ها را ادامه خواهیم داد.

 

وی با اشاره به برگزاری این جلسات به صورت روتین و مقطعی تصریح کرد: در مشاور امور روحانیون از رییس پلیس به صورت مقطعی از روحانیون دعوت به عمل می آید و در رابطه با موضوعاتی از قبیل بحث انضباط اجتماعی و ترافیکی، جایگاه ترافیکی و بررسی علل کشته شدگان در تصادفات بحث و گفتگو می شود.

 

وی با بیان اینکه بیان و بررسی بعضی از موضوعات راهنمایی و رانندگی برای روحانیون در این جلسات جالب و جدید است گفت: حتی در بعضی از مراسم های ختم که علت فرد متوفی تصادف بوده است روحانیون حاضر در مراسم از همه چیز الا مباحث راهنمایی و رانندگی که عامل اصلی مرگ فرد موردنظر بوده سخن می گویند که دلیل این امر عدم اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در این زمینه می باشد.

 

 ارسال بسته های راهنمایی و رانندگی به مساجد

وی از ارسال بسته های راهنمایی و رانندگی ( جزوه های پیک مانند) به مساجد خبر داد و گفت: این جزوه ها شامل پیامها و سرفصل های مربوط به قوانین راهنمایی و رانندگی و مسائل ایمنی و ترافیکی می باشد که با ارسال به مساجد توسط متولیان و روحانیون به مردم ارایه می شود.

 

وی همچنین ادامه داد: از دیگر اقدامات ما استفاده و بهره برداری از احادیث و روایات دینی در راستای حل مسائل انضباط ترافیکی و راهنمایی می باشد که برای استفاده کنندگان ارسال خواهد شد.

 

وی با اشاره به دستاوردهای اقدامات پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: تاثیرات نتایج اقدامات راهنمایی و رانندگی در جامعه نیازمند زمان است. شهر تهران سه سال متوالی به دلیل کاهش تلفات حائز رتبه اول در سطح کشور بود که این امر مرهون اقدامات فرهنگی و تبلیغی پلیس راهور بوده است.

 

وی با بیان اینکه اقدامات فرهنگی باید آرام آرام پیش رود اظهار کرد: وقتی قشری از جامعه سالهای طولانی عادت به عدم رعایت قوانین و مقررات می کنند قانونمند کردن آنها کار بسیار مشکلی بوده و باید به تدریج پیش رویم.

 

 تا نقطه مطلوب راه زیادی در پیش داریم

وی با بیان اینکه فرهنگ سازی قوانین راهنمایی و رانندگی نیازمند یک اراده جمعی است افزود: همه مردم جامعه باید در مورد این موضوع آموزشهای لازم را ببینند تا این امر در جامعه نهادینه شود هر چند اقدامات ما هم تاثیراتی داشته ولی هنوز تا نقطه مطلوب راه زیادی در پیش داریم. 


پایان پیام/
 

کد خبر 258304

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha