حجت الاسلام سعید مهدوی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان در خصوص "انتخابات" به خبرنگار شبستان گفت: برای اداره فضای انتخاباتی باید مدبرانه عمل کنیم تا در یک فضای پر نشاط سیاسی به ایجاد شور و حماسه سیاسی توسط مردم کمک شود.
وی با بیان اینکه سیاسی بودن دانشگاه با سیاست بازی متفاوت است، افزود: مناظره در فضای آرام و معقول باید انجام شود تا در سایه این فضای آرام و معقول فکری بالندگی، اتحاد و وحدت حاصل شود.
حجت الاسلام مهدوی با اشاره به شکل گیری شورای راهبردی حزب الله در استان، تصریح کرد: این شورا برای رسیدن به فضای انسجام در بین طیف های مختلف اصولگرایی برای رسیدن به آرمان های انقلاب اسلامی، گفتمان سازی، پیگیری ملزمات رسیدن به سبک زندگی اسلامی و پیشرفت و عدالت تشکیل شد.
وی با بیان اینکه شورای راهبردی حزب الله یک تشکل انتخاباتی نیست، خاطرنشان کرد: این شورا حزب نیست بلکه زمینه و بستری برای انسجام جریان ولایی و ارزشی در استان است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان، حمایت از گفتمان مقاومت و گفتمان امام(ره) و رهبری را مهم ترین رسالت این شورا عنوان و اذعان کرد: برای رسیدن به سبک زندگی اسلامی و تمدن اسلامی با 2 گفتمان سازش که در پی رفاه نسبی با بهره گیری از الگوهای سیاسی و اجتماعی حاکم بر جهان و دیگری گفتمان مقاومت که براساس آموزه های دینی و هویت ملی برای ایجاد تمدنی اسلامی مواجه هستیم.
حجت الاسلام مهدوی ادامه داد: شورای راهبردی حزب الله عرصه را برای زنده نگه داشتن و تبیین گفتمان انقلاب، امام و رهبری و مقاومت پیگیر خواهد بود.
وی در خصوص انتخاب گزینه اصلح، گفت: گزینه اصلح باید نقاط قوت دولت فعلی را داشته و نقاط ضعف را ترک و شاخصه هایی مانند پرنشاط بودن، عزت مدار بودن و مقاوم بودن را نیز داشته باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان با اشاره به اینکه صرف ادعای استقلال کافی نیست، تصریح کرد: ایده ها، برنامه ها، طرفداران کاندیداها، طیف آنها را مشخص می کند.
حجت السلام مهدوی ادامه داد: شعارها و ایده ها به ما کمک می کند که واقعا چقدر ادعای استقلال و مستقل بودن واقعی و اصیل است.
وی برگزاری امتحانات قبل از انتخابات را در شرکت پر شور دانشجویان در فضای آرام و پرنشاط موثر دانست و افزود:گفتمان معقول نباید به هیجانات کور سیاسی تبدیل شود.
پایان پیام/
نظر شما