به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سید اسماعیل مفیدی، رییس کمیسیون برنامه و بودجه و امور اداری شورای شهر مشهد و دبیر جمعیت دوستداران مشهد عصر روز گذشته(6خرداد) در نشست خبری و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شورای اسلامی شهر هیچ محدودیت اعتباری در ارائه خدمات زیربنایی، بهداشتی و فرهنگی در خصوص مساجد ندارد و سالانه پنج میلیارد تومان از سوی کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد در راستای بهسازی مساجد سطح شهر مشهد کمک می شود.
مفیدی اشاره ای به کانون های فرهنگی هنری مساجد در سطح شهر داشت و افزود: یکی از برنامه های در دستور کار چهارمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد ایجاد تعامل و هم افزایی بین کانون های فرهنگی هنری مساجد مورد حمایت شهرداری مشهد با پایگاه های بسیج مساجد است.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه و امور اداری شورای شهر مشهد با اشاره ای به تجهیز کتابخانه های مساجد و هماهنگی با روحانیون مساجد ابراز داشت: برخی علما توزیع کتابخانه در مساجد را مثبت نمی دانند و این امر نیاز به هماهنگی بیشتری برای شورای اسلامی چهارم دارد.
وی کل بودجه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی را 85 میلیارد تومان دانست و گفت: از این میزان پنج هزار و 50 میلیارد تومان بودجه فرهنگی شورای مشهد است که شورای شهر مشهد با این مقدار باید در زمینه های مساجد، جمع آوری معتادان، متکدیان و غیره هزینه نماید که نسبت به فعالیت های شهری رقمی ناچیز است.
مفیدی در ادامه به مقوله حاشیه نشینی در شهر مشهد اشاره کرد و ابراز داشت: شهر مشهد بعد از تهران دومین شهری در کشور است که دارای آمار بالایی در حوزه حاشیه نشینی است.
وی با بیان اینکه حاشیه نشینی تحت تاثیر متغیرهای کلان ملی که در مجلس شورای اسلامی و دولت تصویب شده است، ایجاد می شود، گفت: شورای اسلامی شهر نمی تواند بحث حاشیه نشینی را متوقف سازد بلکه قادر است در برخوردهای اجتماعی مصوباتی در این زمینه داشته باشد.
مفیدی شوراهای اسلامی شهرو روستا و شهرداری را از نهادهای مهم تصمیم گیری در رابطه مسائل و مشکلات شهری و روستایی دانست و خاطر نشان ساخت: رقابت در عرصه انتخابات وظیفه ای شرعی و ملی است و اگر رقابت موجب حضور حداکثری مردم در انتخابات شود شاخص امنیت ملی نیز افزایش خواهد یافت.
وی در رابطه با ویژگی سومین دوره ازشورای اسلامی شهر مشهد گفت: بررسی جنبه های اجتماعی به صورت تخصصی از ویژگی های سومین دوره از شورای اسلامی شهر مشهد بود چرا که شهرداری مشهد به عنوان دومین شهرداری کلان شهر کشور است.
مفیدی منطبق بودن ضوابط ساخت و ساز با وضعیت معیشتی و درآمدی مردم را یکی از اقدامات شورای شهر معرفی و بیان کرد: کاهش هزینه پروانه های ساخت و ساز در مناطق کم برخوردار نسبت به مناطق برخوردار و تزریق بودجه مناطق برخوردار در مناطق کم برخوردار برای ارائه خدمات زیربنایی، فضای سبز، آسفالت معابر و غیره از دیگر اقدامات شورای شهر برای ارائه خدمات بهتر در مناطق حاشیه و کم برخوردار شهر است.
وی از معضل اعتیاد در برخی مناطق کم برخوردار شهر سخن گفت و اظهار داشت: شورای شهر برای رفع این معضل به توسعه پارک ها و فضای سبز، باشگاه های ورزشی برای بانوان و غیره پرداخته است اما این موارد نمی تواند در ریشه کنی این معضلات موثر باشد چرا که بحث هایی مانند اعتیاد نشات گرفته از مشکلاتی همچون بیکاری و اشتغال است.
مفیدی خاطر نشان ساخت: یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته برای شهر مشهد در این دوره از شورای اسلامی توسعه سرمایه گذاری با کاهش تعرفه ها به منظور کاهش مشکلات حاشیه نشینی وارتقاء شاخص های رفاهی منطبق با ضوابط وضعیت معیشتی مردم است.
وی با بیان اینکه شورای شهر مشهد در زمینه های مختلف تخصصی عمل کرده است، بیان داشت: همه مصوبات بودجه ای و ضوابطی شورای شهر مشهد در حضور اصحاب رسانه انجام شده است و هیچ یک از این مصوبات غیرکارشناسی به تصویب نرسیده است.
مفیدی با اشاره به این که درآمد شهرداری در ابتدای فعالیت شورای سوم، صد میلیارد تومان بوده است و در حال حاضر به 2 هزار میلیارد تومان رسیده است، تصریح کرد: این افزایش نقدی درآمد شهرداری از محل ارزش افزوده بوده که شکل گیری شیوه ارزش افزوده در سومین دوره از شورای اسلامی شهر مشهد بوده است.
مفیدی در ادامه با اشاره به بحث شورا یاری ها، اظهار داشت: در 2 سال اخیر بحث شورا یاری ها فعال شد و تا شهرداری نواحی نیز توسعه پیدا کرد.
وی یکی از دلایل توسعه شهرداری نواحی را کمک به شورای محلات دانست و خاطر نشان ساخت: 157 محله در سطح شهر مشهد وجود دارد و شورای محلات با هدف شناسایی نیروهای کارآمد به طور گسترده در شورای چهارم پیگیری خواهد شد.
مفیدی ادامه داد: در بحث های فرهنگی اگر پروژه های مورد تایید تعریف شده باشد از نظر بودجه شورای شهر با محدودیت اعتباری مواجه نیستیم.
مفیدی تعداد فرهنگسراهای شهر را 10 برابر پیش از شورای سوم دانست و اذعان داشت: شورای سوم در بحث های ورزش های عمومی، پارک ویژه بانوان، پیست های اسکیت، توسعه فضای سبز و پارک ها محدودیت اعتباری ندارد.
دبیر جمعیت دوستداران مشهد همچنین در بخشی دیگر از سخنان خود در جمع خبرنگاران در رابطه با اهداف شکل گیری جمعیت دوستداران مشهد گفت: تحلیل واقعی، منطقی، علمی و کارشناسی از مشکلات مردم و مطالبات مردم مشهد و روش های وصول و اخذ این مطالبات 2 هدف عمده جمعیت دوستداران شهر مشهد است.
وی افزود: جمعیت دوستداران مشهد با گرایش حفظ ارزش های اسلامی، تعهد به معیارهای انقلاب اسلامی و تقید به مسیر رهبر معظم انقلاب از یک سال قبل شکل گرفته است.
مفیدی شاخص حفظ نظام را افزایش تعداد شرکت کنندگان در انتخابات دانست و گفت: باید از طریق مناظرات و ارائه برنامه های مختلف بازار نقد و نقادی و تضارب آرا را شدید کنیم.
پایان پیام/
نظر شما