آب سنگین، کیک زردو3هزارسانتریفیوژ در83 ایجادشد/انتقادشدید از صداوسیما

حسن روحانی در گفتگوی ویژه خبری گفت: اگر افراط نبود در سال 88 شاهد اردوکشی های خیابانی نبودیم و کار به قوه قضائیه کشیده نمی شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی، حجت الاسلام حسن روحانی یکی از 8 کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری امشب در برنامه گفتگوی ویژه خبری گفت: اگر افراط نبود در سال 88 شاهد اردوکشی های خیابانی نبودیم و کار به قوه قضائیه کشیده نمی شد.

 وی با اظهار این که بنده با توجه به شرایط کنونی کشور و مشکلاتی که مردم با آن مواجهند و برای بهبود شرایط با استفاده از تجربیات اجرایی مختلفی که داشتم در انتخابات حضور یافتم، افزود: من می خواهم تا بتوانم خود را به مردم عرضه کرده و در خدمت آنان باشم.

روحانی با تاکید براین نکته که من یک اعتدال گرا هستم و با اصولگرایان و اصلاح طلبان معتدل آشنایی دارم، اظهارداشت:من با آنان در ارتباطم و در این 30 سال تفکراتم تغییر نکرده و افراط گرا نبودم.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که مشکلات کنونی در حوزه اقتصاد و دیگر بخش‌ها بدلیل مدیریت دولت است، عنوان کرد: اکنون با یک تدبیر درست می‌توان واحدهای تولیدی را فعال کرد و اشتغال به وجود آورد که این نیازمند وجود ثبات است چراکه گاهی در عرض یک ماه 50بار مقررات اقتصادی کشور تغییر می کند.

روحانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان این‌که ریشه بسیاری از مشکلات کنونی جامعه ما به خصوص در حوزه اقتصاد به بحث مدیریت و کارآمدی دولت برمی‌گردد، به اهمیت رونق اشاره کرد و گفت: وظیفه دولت این است که محیط کسب و کار را بهبود بدهد و در این صورت است که ما شاهد رونق تولید خواهیم بود.

وی با اعتقاد بر این‌که مشکلات و موانع تولید با یک تدبیر قابل حل است، گفت: اکنون بیش از 41 هزار واحد صنعتی نیمه‌تمام در کشور داریم که با مبلغ بالغ بر 34 هزار میلیارد تومان این واحدها کامل می‌شوند و می‌توانند زمینه‌ساز اشتغال برای 499 هزار نفر شوند.

روحانی با انتقاد از تغییر مکرر قانون گفت: اگر ما شاهد ثبات در عرصه قانون به خصوص قوانین مربوط به اقتصاد باشیم، شاهد این خواهیم بود که بخش‌های مختلف فعالیت خود را رونق می‌دهند و اگر رونق اقتصادی ایجاد شود، بحث بیکاری نیز حل می‌شود.
وی با یادآوری این که اگر سه میلیون و پانصد هزار بیکار در کشور با کارکردن ماهانه یک میلیون تومان درآمد برای تولید داشته باشند، تقریبا 3 هزار میلیارد تومان تولید خواهند کرد، خاطرنشان کرد: 3 هزار میلیارد تومان برای مردم آشنا هست و این پرونده به دادگاه رفت. فقط متهمین فساد سه هزار میلیاردی نباید به دادگاه بروند بلکه مسببین وضعیت اقتصادی باید در دادگاه مردم پاسخگو باشند.

روحانی ادامه داد: قرار بود در پایان برنامه بیست ساله حداقل رشد اقتصادی ما 8 درصد باشد که این رقم 3 درصد بوده؛ تورم در مواد غذایی 58 درصد و تورم نقطه ای 40 درصد بوده است که ما چنین چیزی را در جایی شاهد نیستیم.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری وعده داد: دولت من در کوتاه مدت بسته‌های تشویقی ویژه‌ای برای مردم خواهد داشت.

وی در پاسخ به این سوال که دولت تدبیر و امید برای اجرای هدفمندی یارانه ها چه برنامه دارد، اظهار داشت: یارانه باید هدفمند شود اما سوال اینجا است که آیا این امر محقق شد؟ یارانه باید به تولید می رسید اما این امر محقق نشد و برای ادامه هدفمندی باید نواقص گذشته اصلاح گردد و در کنار یارانه نقدی، یارانه کالایی هم داشته باشیم تا مردم مشکل نداشته باشند و نگرانی از مردم گرفته شود.

روحانی اضافه کرد: دولت تدبیر و امید درصدد است تا علاوه بر حل مشکلات اقتصادی، مردم به چنان آرامشی برسند و همه در خانه‌ها شاغل باشد که به یارانه 45 هزارتومانی نیاز نداشته باشند.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به سوال مجری گفتگوی ویژه خبری مبنی براین که نگاه شما آیا فراجناحی است، با تاکید براین نکته که من بسیار به این کلمه فراجناحی علاقه مندم، افزود: اداره کشور با یک جناح امکان‌پذیر نیست و کسانیکه در مسیر افراط بودند عملا به کشور خدمت نکردند. بنده با استفاده از توانمندی افراد مختلف موافقم و دولت من فراجناحی خواهد بود اما با افراط گراها میانه خوبی ندارم چراکه اگر افراط نبود شاهد اردو کشی‌های خیابانی در سال 88 نبودیم و نیازی به ورود قوه قضاییه نبود.

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این نکته که عدالت می‌تواند ملتی را به عزت برساند به انتقاد از صدا و سیما پرداخت و خاطر نشان کرد: کاش اجازه داده می‌شد وقتی در رسانه‌ها و حتی در صدا و سیما به کسی توهین می‌شد اجازه پاسخگویی داده شود. من خیلی از نزدیکان به امام و کسانی که در زمان شاه شلاق خورده اند را می شناسم که در همین صدا و سیما به آنها توهین شدو زمانی در اختیارشان قرار نگرفت که از خودشان دفاع کنند. ما باید فرزندان انقلاب را حفظ کنیم.آقای عابدینی (مجری)، به رئیس صداوسیما بگویید اگر به کسی در صداوسیما ظلم شد دعوت کنید بیایند از خودشان دفاع کنند. به سرمایه‌ها و بزرگان انقلاب ظلم نکنیم.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت از انتقاداتی که مجری برنامه به نقل از منتقدین وی در خصوص پرونده هسته ای ایران در زمان روحانی تصریح کرد: در دوران حضور من در دولت تعداد تولیدات هسته ای ما 150 عدد بود و ما در تلاش بودیم تا دروغ بودن ادعای آمریکا را اثبات کنیم و با ارشادات رهبری به فناوری دست یافتیم و این امر محقق شد.

 دبیر شورای عالی امنیت ملی در دولت اصلاحات در پاسخ به این سوال مجری که مذاکرات شما با گروه 1+5 و غربی ها برای پرونده ی هسته ای چه روندی داشت، گفت:  5+1 برای بعد از دوره ماست اما 3 وزیر مال دوره ماست. اساس این است که تهدید را به فرصت تبدیل کنیم. ما باید تهدید را اگر نتوانستیم فرصت کنیم، حداقل تبدیل به آسیب کنیم و بعد به شرایط عادی و سپس به فرصت تبدیل کنیم. سیاست ما در آن 22 ماه تحت نظارت مقام معظم رهبری این بود که تهدیدها را دفع کنیم و توطئه آمریکا را بشکنیم. هرجا توطئه آمریکا شکسته شود زیباست. آمریکا می‌خواست پرونده ما را به شورای امنیت ببرد. آمریکا تا پشت در نیویورک برد. نگذاریم کشور دچار جنگ و تحریم شود. آمریکا می‌خواست همان بلایی که سر لیبی آورد سر ما بیاورد.

وی ادامه داد: البرادعی در کتابش که اخیراً به فارسی ترجمه شده می گوید سه وزیر اروپایی به آمریکا گفتند ما سپر انسانی شدیم برای ایران که آمریکا نتواند به ایران حمله کند. در آن شرایط حساس؛ یادتان باشد چه زمانی بود. با آن دیوانگی که در دولت بوش بود. خود اروپایی‌ها می‌گفتند این دولت آمریکا خل و دیوانه است. ما از آمریکا نمی‌ترسیم اما تا جایی که می‌توانیم نباید بگذاریم جنگ شود.

روحانی با یادآوری این که ما بحث هسته ای را با ارشادات رهبری و اجماع مسئولان این کار را کردیم، اضافه کرد: فیشر در خاطرات خود نوشته که "ما در تهران رفتیم و به آنان قول دادیم که نمی‌گذاریم پرونده به شورای امنیت برسد" درحالیکه آنان حتی به ما قول استفاده از حق وتوی خود در قبال آمریکا را دادند ک این یعنی تبدیل تهدید به فرصت.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اذعان این که باید پرونده هسته‌ای از شورای امنیت بیرون بیاید، خاطرنشان کرد: ما آن زمان اول با وزرا مذاکره می‌کردیم بعدش رفتیم با رؤسا مذاکره کردیم. امروز هم همین‌طور باید بشود. آن 5 نفر که الان مذاکره می‌کنند در سطح مدیرکل هستند، ما باید کاری کنیم که با سطح رؤسای‌شان مذاکره کنیم. ملت باید بیاید پشت مذاکره‌کننده. ما با این نبرد با همت بلند و با رهبری رهبر و با درایت و تدبیر نه با درشت‌گویی و شعار، این کار را خواهیم کرد و این تهدید را به فرصت تبدیل می‌کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به این گفته مجری که برخی از منتقدین شما می گویند در قرارداد سعدآباد شما سازش کردید، گفت: شما که می دانید این حرفها دروغ است. در سعدآباد قراردادی نبود، این‌ها که می‌گویند مال بی سوادهاست. در تهران بیانیه صادر شد.

وی در پایان اظهارداشت: خوب است تاریخ را بخوانید، آقای عابدینی. می‌دانید یو‌سی‌اف کی افتتاح شد؟ فروردین 83. مرحله بعدی پاییز 83. می‌دانید کی کامل شد؟ فروردین 84. آب سنگین تابستان 83. کیک زرد زمستان 83 درآمد. سانتریفیوژها زمستان 83 شد 3000 تا. ما متوقف کردیم؟ ما فناوری را کامل کردیم.

پایان پیام/

کد خبر 257843

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha