به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، علی شریف روحانی در نشست خبری در بندرعباس اظهار داشت: معیار راه اندازی این مراکز به ازای هر 10 هزار نفر در شهرها و 1000 نفر در روستاها تعیین شده است.
وی افزود: طرح راه اندازی شبکه مراکز نیکوکاری تحت مدیریت و نظارت کمیته امداد امام خمینی(ره) از سه ماهه دوم سال جاری اجرا خواهد شد.
روحانی ادامه داد: این طرح با محوریت مساجد محلات و روستاها و با هماهنگی ائمه جماعات مساجد و با هدف برون سپاری و سازمان دهی ظرفیت های مردمی در راستای ریشه کنی فقر اجرا می شود.
وی اضافه کرد: در این طرح از ظرفیت های کمیته امداد، مساجد و مراکز نیکوکاری برای ارائه خدمات بهتر به نیازمندان استفاده خواهد شد.
این مقام مسئول ابراز داشت: در هر مرکز نیکوکاری شش نفر فعالیت خواهند کرد که پنج نفر از آنان از بین فعالان مسجدی و یک نفر نیز از طرف کمیته امداد انتخاب می شود.
روحانی گفت: از این تعداد مراکز نیکوکاری، 50 مرکز تا پایان سال جاری در استان هرمزگان راه اندازی خواهد شد.
وی در ادامه توسعه فرهنگ انفاق و نیکوکاری را یکی از برنامه های راهبردی امداد در دهه چهارم برشمرد و اظهار داشت: در دهه چهارم، فعالیت های امداد در راستای تشکیل و مدیریت شبکه های مردمی دنبال می شود.
دستیار معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد افزود: بیش از 45 طرح مشارکت های مردمی از جمله طرح اکرام ایتام، اطعام نیازمندان، زکات، آتیه ایتام، مفتاح الجنه و ... توسط امداد در طول سال در کشور اجرا می شود.
وی خاطر نشان کرد: در سال گذشته قریب به 900 میلیارد تومان از محل مشارکت های مردمی در سطح کشور جمع آوری شد.
روحانی همچنین افزود: در سال گذشته 200 هزار شغل توسط این نهاد و با همکاری بانک های عامل برای افراد تحت پوشش در کشور ایجاد شد.
وی اضافه کرد: 300 هزار یتیم تحت پوشش کمیته امداد در قالب طرح اکرام ایتام از خدمات مادی، معنوی و مشاوره ای 600 هزار حامی برخوردارند.
پایان پیام/
نظر شما