به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان، مدیرعامل شرکت «چیترا» که چندی پیش قرآن فارسی بدون متن عربی را در قالب نمایشگاه ارائه کرده بود، با اظهار بیاطلاعی از نظر منفی مراجع عظام در اینباره به ایکنا گفته است: تاکنون توضیحی از هیچ یک از متولیان فرهنگی درباره غیرمجاز بودن قرآن فارسی و عرضه آن در جامعه دریافت نکردهام.
فرهاد جهانگیری، مبتکر طرح امانی کتاب، به موضوع توزیع قرآن مجید بدون متن عربی در یکی از نمایشگاهها و فروشگاههای این شرکت در سازمان تامین اجتماعی استان تهران که موجب ناراحتی و تأثر دلسوزان این حوزه شده بود اشاره کرد و به ایراد برخی توضیحات پرداخت.
جهانگیری با بیان اینکه لزومی ندارد که همه کتابها از انتشارات یا مؤلفان تهیه شود، اظهار کرد: کتابهایی را که در نمایشگاهها عرضه میکنیم، از برخی فروشندگان و نیز از خود ناشر یا مؤلف خریداری میکنیم.
وی افزود: قرآن کریمی که بدون متن عربی و صرف ترجمه فارسی در نمایشگاه سازمان تامین اجتماعی طی مدتی پیش نیز عرضه شده بود، از همین دست آثار به شمار میآید که از طریق واسطه و فروشندگان تهیه شده بود.
مدیرعامل شرکت چیترا ضمن اظهار بیاطلاعی از نظر منفی مراجع معظم تقلید درباره انتشار و توزیع قرآنکریم بدون متن عربی که کلام وحی است، اظهار کرد: قبول این کتب برای توزیع توسط چیترا تنها به منظور افزایش میزان مطالعه با موضوع دینی ـ مذهبی صورت گرفت و اگر حتی احساس میکردیم که این عمل پسندیده نیست، آن را توزیع نمیکردیم.
جهانگیری با بیان اینکه پیش از این مصاحبه، هیچ نهادی به ما در این باره هشدار نداده بود، گفت: اگر ناپسند بودن این موضوع، نه در قالب دستورالعمل، بلکه به صورت نصیحت هم به ما اعلام میشد، به هیچ وجه این عمل صورت نمیگرفت.
وی در پایان اظهار کرد: بیاطلاعی ما در این حوزه باعث بروز این خطا شده است و هم اکنون نیز برای اولین بار است که از طریق خبرگزاری ایکنا متوجه خطر این موضوع شدهام که تلاش میکنم در آینده به هیچ عنوان این موضوع تکرار نشود.
گفتنی است، این شرکت در بدو تاسیس خود طی سال 1382 با نام شرکت «آفاق تجارت دنا» فعالیت میکرد که پس از گذشت هفت سال به چیترا تغییر نام داد. شرکت چیترا با هدف افزایش سرانه مطالعه در ایران و برای ارائه خدمات فرهنگی به هموطنان، سازمانها، ارگانهای دولتی و خصوصی آغاز به کار کرد.
پایان پیام/
نظر شما