نظارت کمیته امداد امام خمینی(ره)بر موسسات خیریه

قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی، کمیته امداد امام خمینی(ره) را به عنوان دستگاه اصلی و تخصصی نسبت به نظارت بر موسسات خیریه معرفی کرد.<BR> <BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان، سردار افشار در دومین جلسه ستاد توانمندسازی مناطق محروم کشورکه با حضور اعضای این ستاد در محل سالن همایش غدیر این نهاد برگزار شد، بر الگوسازی نظام خدمات رسانی و کمک به محرومان نظام جمهوری اسلامی در سطح بین المللی تاکید کرد.

 

وی با بیان اینکه خیریه ها به عنوان محور تشکلهای غیر دولتی محسوب می شوند،افزود:عنوان سازمانهای مردم نهاد بار معنوی عمیقی ندارد و رویکرد حقوقی و سیاسی دارند؛در حالی که عنوان خیریه به خاطر سابقه ارزشمند معنوی که در اذهان عمومی دارد و فضای معنوی و جهت گیری برای محرومان،توجه به جنبه های ایثارگرانه کار را تقویت می کند.

 

وی با تاکید بر نظارت دستگاههای تخصصی بر مقطع تاسیس و نوع فعالیتهای سازمانهای مردم نهاد و رسیدگی به تخلفات آنان، خاطر نشان کرد:فعالیت رسمی سازمانهای مردم نهاد و تایید آنها از سوی نظام باعث اعتماد بیشتر مردم می شود؛با توجه به اینکه اکنون این سازمانها وضعیت سامان یافته ای در کشور ندارند؛نیاز به نظارت دستگاههای تخصصی در این زمینه وجود دارد که مشارکت نیز در پرتو این نظارت صورت خواهد گرفت.

 

قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی از بسیج به عنوان بارزترین و موفق ترین حرکت منطبق دولتی با مردم یاد کرد و افزود:بسیج یک ان جی او است که با تشکیل پایگاه مقاومت، افراد به طور داوطلبانه و به صورت اختیاری با آن به فعالیت می پردازند؛پایگاه مقاومت به صورت مردمی اداره می شود؛اما تابع سلسله مراتب است.

 

افشار بر دسته بندی موضوعی،جغرافیایی و شبکه سازی موسسات خیریه تاکید کرد وگفت:چنانچه موسسات خیریه به صورت تک موضوعی به فعالیت بپردازند،عملکرد بهتری خواهند داشت.

 

وی با بیان اینکه خیریه ها باید نیازهای معنوی محرومان را در کنار حمایتهای مادی آنان مورد توجه قرار دهند،تصریح کرد: باید افراد در معرض آسیب از جمله خانواده زندانیان،معتادان،ترک تحصیلکرده ها و طلاق نیز شناسایی کنیم و آنان را تحت آموزشهای روانشناسی و دینی قرار دهیم؛چرا که این افراد نسبت به کل جامعه اولویت دارند که امید است با همکاری موسسات خیریه، این مسائل اجتماعی نیز حل شود.


وی بر ساماندهی جمع آوری کمکهای مردمی تاکید کرد و افزود:حمایت از حرکتهای ملی و مجموعه ای منجر به هماهنگ بودن با سیاستهای کشور و خروجی مشخص و موثر تر می شود.


قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی در ادامه سخنان خود با اشاره به700 سکونتگاه غیر رسمی در کشور و زندگی 5 میلیون نفر در این مناطق ویژه اجتماعی،یادآورشد:نیاز است در مناطق آلوده اجتماعی استاندارهای مدارس اسلامی پیاده سازی شود که این امر در دستور کار وزارت کشور قرار دارد که امید است با همکاری موسسات خیریه این طرح تحقق پیدا کند.


وی جمع آوری متکدیان را از دیگر طرحهای در دست اقدام وزارت کشور معرفی کرد و افزود:کمیته امداد امام خمینی(ره) آمادگی خود را به منظور تحت پوشش قرار دادن متکدیان واقعی پس از غربالگری اعلام کرده است و اکنون امیدواریم با همکاری موسسات خیریه در ستاد توانمندسازی با محوریت کمیته امداد امام(ره)، این مسئله پیگیری تا نتیجه مورد نظر حاصل شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 257292

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha