حجت الاسلام علی عباسی، معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه قزوین در گفتگو با خبرنگار شبستان بیان کرد: یکی از بارزترین ویژگی های حضرت زینب (س)، معرفت آن حضرت است به طوری که در مشکلاتی که در زندگی آن حضرت پیش آمد و نمونه بارز آن جریان کربلا بود، ایشان صبر پیشه کرده و این مصیبت را با شناخت و معرفت پشت سر گذاشتند.
وی ادامه داد: حضرت زینب (س) با شناخت و معرفتی که داشتند در برابر مصائبی که در کربلا رخ داد، ایستادند و در برابر زخم زبان های دشمنان که به ایشان می گفتند دیدید که خدا در حق شما چه کار کرد، فرمودند ما رایت الا جمیلا، و با وجود اینکه حوادث کربلا بسیار رنج آور و مصیبت بار است، حضرت زینب با صبر و معرفت چنین فرمایشی را داشتند.
معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه قزوین اضافه کرد: یک انسان باید در اوج معرفت، بصیرت و اگاهی باشد تا چنین حادثه ای را خوب و زیبا ببیند و این نگاه حضرت زینب نشان می دهد که ایشان خدا را شناخته و می دانستند که تحمل این مصائب و مشکلات اجر و ثواب دارد و در هدایت بشریت نیز اثرگذار است.
وی تأکید کرد: اوج صفات حضرت زینب، بصیرت و آگاهی ایشان بود که در حادثه کربلا به روشنی می تواند این ویژگی بارز را مشاهده کرد.
حجت الاسلام عباسی با اشاره به لزوم الگوگیری از حضرت زینب (س) تأکید کرد: ما با مطالعه زندگی آن حضرت می توانیم از ایشان الگو بگیریم، زندگی حضرت زینب (س) از همان ابتدا که از مدینه حرکت کردند و سپس در مکه ماندند، بعد به کربلا وارد شدند و در برابر حوادث کربلا صبر و تحمل کرده و بعد از این مشکلات پیام رسانی کردند، باید مورد توجه قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: حضرت زینب (س) به عنوان یک گزارشگر حادثه کربلا، برای جامعه آن روز حادثه کربلا را بیان کردند بنابراین ما با مطالعه ززندگی آن حضرت می توانیم ایشان را الگو قرار دهیم.
معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه قزوین یادآور شد: لازمه الگوگیری از حضرت زینب (س) شناخت ایشان است و باید نسبت به زندگی این بانوی بزرگوار کسب اطلاعات داشته باشیم و با خواندن کتب تاریخی مختلف سیره و روش آن حضرت را در زندگی خود پیاده کنیم.
پایان پیام/
نظر شما