خبرگزاری شبستان: "لرزان و لغزان چون ژله" در 9 مقاله، 5 پرسش مهم را مطرح می کند. اول اینکه ما در کجا قرار گرفته ایم؟ دوم اینکه چرا در این شرایط قرار گرفته ایم؟ سوال سوم این است که اگر به همین مسیر ادامه دهیم به کجا خواهیم رسید؟ درصورت اصلاح این مسیر مقصد اصلی ما باید کجا باشد؟ و پرسش نهایی این است که بالاخره اینکه این تغییر و تحول ناظر به توجه به چه مبانی و مقدماتی است؟
این اثر، زندگی کجدار و مریض انسانها در عصر غیبت و سبک زندگی بشر در این دوره از تاریخ را مورد بررسی قرار میدهد و همچنین به بیان نکاتی برای زندگی سالم در عصر غیبت تا رسیدن به واقعه شریف ظهور اشاره می کند.
مدیر مسئول مؤسسه موعود گفته است که تمام سعی خود را معطوف تشریح موقعیت ذکر شده کرده است تا به درستی معلوم سازد که انسان معاصر در چه موقعیتی به سر میبرد و برای گذر از این شرایط باید چه موازین و مبانی فراموش شده ای احیا شود.
شفیعی سروستانی در مقدمه این کتاب چنین مینویسد: "از دور و نزدیک سخنان پرگلایه درباره سبک زندگی و ضرورت اصلاح سبک رایج به گوش میرسد. بیآنکه سخن و اشارهای درباره منشأ این همه تغییر و تلون، آشفتگی، پراکندگی و سرگشتگی انسان معاصر در میان عواملم به میان آمده باشد."
شایان ذکر است، کتاب "لرزان و لغزان چون ژله" جدیدترین اثر اسماعیل شفیعی سروستانی 26 اردیبهشت در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رونمایی شد. این کتاب نوشته اسماعیل شفیعی سروستانی در 247 صفحه و 4500 تومان توسط انتشارات موعود عصر قدم به بازار نشر گذاشته است.
پایان پیام/
نظر شما