اعلام جزئیات ششمین جشنواره قرآنی دانشجویان ایرانی خارج از کشور

ثبت نام ششمین جشنواره قرآنی دانشجویان ایرانی خارج از کشور از اول خرداد ماه آغاز شده است و تا 20 خرداد ماه 1392 ادامه دارد.

 به گزارش خبرنگار شبستان ، برگزاری مسابقات قرآن در میان اساتید و دانشجویان در محافل علمی و دانشگاهی از جمله برنامه های دیر پائی است که به منظور ترویج فعالیت‏های دینی، قرآنی و فراهم آوردن زمینۀ انس بیش از پیش اساتید و دانشجویان با قرآن کریم و مفاهیم بلند و تعالی نشر آن و نیز نشر و بسط معنوی و نشر عطر آگین این کتاب آسمانی در محیط دانشگاهی مورد اهتمام متصدیان و مسئولین فرهنگی بوده است.


بخش اول این جشنواره، توسط هر انجمن و با هدایت و نظارت اتحادیه ها انجام می گیرد و بخش دوم بصورت اینترنتی و در فضای مجازی توسط ستاد جشنواره مستقر در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور دانشجویان ایرانی خارج از کشور برگزار می شود.


رشته های جشنواره

 

در بخش غیر متمرکز رشته قرائت ؛که برای این منظور انجمن های اسلامی با توجه به تجاربی که دارند برنامه ریزی می کنند و در اطلاعیۀ شماره 1 یکی از اساتید بین المللی قرآن برای امور مشاوره معرفی می‌گردد تا به سوالات تلفنی عزیزان پاسخ دهد.

 

در رشته حفظ؛ حفظ موضوعی شامل چهل تا صد آیه منتخب به همراه ترجمه که آدرس آیات توسط انجمن های اسلامی با مشورت دبیرخانه جشنواره انتخاب و متعاقباً اعلام خواهد شد.

 

همچنین در بخش حفظ ترتیبی شامل جزء اول و سوره لقمان که شامل درک مفاهیم که برای مفاهیم متنی توسط انجمن های اسلامی با مشاوره دبیرخانه آماده می شود و در این متن سعی بر آن است که از طرح نکات پیچیده تفسیری و اختلافی پرهیز گردد.

 

 

در بخش متمرکز که شامل ترجمه متون خارجی است؛ دانشجویان در هر کشوری که حضور دارند می‌توانند کتاب، مقاله و یا بخشی از یک کتاب را که بحثی از قرآن را مورد بررسی قرارداده به فارسی ترجمه نمایند.

 

دانشجویان ترجمه خود را در فرمت WORD تایپ نموده و از طرف پایگاه جشنواره ارسال می کنند.


در بخش مقاله نویسی دانشجویان؛ مقالات خود را با شاخص هایی که در زیر اشاره می شود، آماده و به آدرس جشنواره ارسال می کنند.

 

محورها و موضوعات پیشنهادی:

1- سبک زندگی در قرآن

2- قرآن و فعالیت اقتصادی

3- قرآن و مشارکتهای اجتماعی

4- قرآن و عزت ملی

5- بررسی موقعیت و جایگاه قرآن در محل تحصیل

6- قرآن و الگوی پیشرفت

7- قرآن و رشته های تحصیلی شما

8- قرآن و همزیستی پیرامون ادیان الهی


نگارش مقالات باید در 20تا 23 سطر کاغذ A4 با فونت Lotus 14 ، حداقل 10 صفحه و حداکثر 50 صفحه ارسال شود که از شرایط تخصصی متون ارسالی است.

 

آثار نباید قبلا در همایش و جشنواره ای ارائه شده باشد،منابع و ارجاعات به طور کامل منعکس گردد،کلیه آثار مکتوب حداقل نیم صفحه و حداکثر یک صفحه دارای چکیده باشد.

 

باید توجه داشت که نویسنده کتاب و یا مقاله ترجمه شده مورد نظر فردی معتبر و یا دارای مقاله چاپ شده در منابع معتبر باشد.

 

اصل اثر ترجمه شده نیز باید از شرایط علمی برخوردار باشد و در ترجمه متون باید تمام شرایط علمی ترجمه رعایت شود.

 

ثبت نام از اول خرداد ماه آغاز شده است و تا 20 خرداد ماه 1392 ادامه دارد.


در بخش غیر متمرکز که توسط انجمن های اسلامی برگزار می شود باید نتایج هر رشته را حداکثر تا 15 مرداد ماه سال جاری مشخص و در مراسمی از برگزیدگان تقدیر بعمل آید همچنین گزارش و نتایج و برندگان را حداکثر تا 20 مرداد ماه سال جاری به دبیرخانه به صورت مکتوب اعلام نمایند.


در بخش متمرکز دانشجویان در رشته (ترجمه متون و مقاله‌نویسی) مستقیماً آثار خود را به دبیرخانه جشنواره از طریق آپلود متن کامل متون و مقاله در پروفایل شخصی ثبت نامی (http://registration.nahadiran.ir/quran/) حداکثر تا تاریخ 5مرداد ماه سال جاری ارسال نموده تا دبیرخانه نسبت به بررسی و اعلام آثار برگزیده اقدام کند.

جوائز جشنواره؛


در رشته های غیر متمرکز، هر انجمن متناسب با بودجه خود نسبت به اهدائ جوائز تصمیم گیری می کند و سپس دبیرخانه جشنواره از بین اسامی اعلامی توسط انجمنهای دانشجویان در کشورها به تفکیک نفرات اول و دوم و سوم در هر رشته به صورت قرعه کشی جوائز نفیسی از قبیل کمک هزینه عمره اعطا خواهد کرد.

 

در رشته های متمرکز دبیرخانه جشنواره به نفرات اول هر رشته کمک هزینه تشرف به عمره به میزان یک میلیون 200 هزار تومان، به نفرات دوم هر رشته کمک هزینه تشرف به عتبات و عالیات به میزان 800 هزار تومان، به نفرات سوم هر رشته کمک هزینه تشرف به حرم حضرت زینب به میزان 500 هزار تومان اهدا می شود.


بر این اساس؛دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی می‌توانند با ذکر مقطع تحصیلی در جشنواره قرآنی شرکت کنند.


پایان پیام/
 

کد خبر 256662

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha