به گزارش خبرگزاری شبستان، سرهنگ حجت اله واعظی نژاد، معاون مشمولان و امور معافیتهای سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: ایثارگرانی که میزان جبهه، جانبازی و اسارت آنان به تنهایی در حد معافیت یک فرزند نیست، سوابق ایثارگری آنان با هم جمع شده و در صورتی که به حد نصاب معافیت برسد، حسب مورد یک یا دو فرزند می تواند از معافیت خدمت وظیفه عمومی استفاده کنند.
وی افزود: برابر ماده 45 قانون خدمت وظیفه عمومی اصلاحی مصوب 1390، به ازای هر 24 ماه آزادگی، 25 درصد جانبازی و 30 ماه سابقه حضور در جبهه، یک نفر از فرزندان آزادگان، جانبازان و رزمندگان از خدمت وظیفه عمومی معاف میشوند.
سرهنگ واعظینژاد اظهار کرد : براساس این ماده قانون، ایثارگرانی که سوابق آزادگی، جانبازی و جبهه آنان در حد معافیت یک فرزند نیست این امتیازات با هم جمع شده و چنانچه به حد نصاب معافیت برسد به ازای هر 30 ماه سابقه جبهه، فرزند دوم وی نیز معاف خواهد شد برای مثال: فردی که داری 40 درصد جانبازی از بنیاد شهید و 15 ماه سابقه جبهه بوده و قبلا یک فرزند وی بواسطه 25 در صد جانبازی معاف شده باشد اکنون با تلفیق 15 درصد جانبازی باقیمانده و 15 ماه سابقه جبهه، فرزند دوم وی نیز معاف خواهد شد.
بنابرگزارش از اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا،معاون مشمولان و امور معافیتهای سازمان وظیفه عمومی ناجا تاکید کرد: ایثارگرانی که از درصد جانبازی بنیاد شهید برای معافیت یک فرزند خود استفاده کردهاند در تلفیق نیز باید از باقیمانده درصد جانبازی بنیاد با سابقه جبهه استفاده کنند.
سرهنگ واعظی نژاد یاد آور شد: پیش از این ، چنانچه یک فرزند ایثارگر بواسطه امتیاز ایثارگری والدین از خدمت دوره ضرورت معاف می شد فرزند دوم نمیتوانست با استفاده از باقیمانده سوابق، از امتیاز تلفیق برای معافیت استفاده کند.
پایان پیام/
نظر شما