حجت الاسلام ابوالقاسم طاهری، مدیر حوزه های علمیه مازندران، امروز (17 اسفند) درباره نقش کانون های مساجد در مقابله با جنگ نرم به خبرنگار شبستان گفت: جنگ نرم در تاریخ معاصر برای مقابله با اندیشه های دین گرایانه به ویژه نسل جدید شکل گرفت.
وی افزود: باید مسلمانان در جنگ نرم به خود آیند و با استفاده از رهنمودهای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری به خودباوری دینی برسند.
حجت الاسلام طاهری اظهار کرد: دشمن در عرصه جنگ نرم مانند جنگ سخت و هشت سال دفاع مقدس شکست می خورد و اگر مساجد، حوزه های علمیه، کانون های علمی و فرهنگی به درستی و حقیقی، دین را بیان کنند در این جنگ نرم می توانند بر دشمن پیروز شوند.
مدیر حوزه های علمیه مازندران تصریح کرد: ایران اسلامی از نظر نرم افزایی و هویت بخشی به جوامع از دست مایه ها و سرمایه های بسیاری برخوردار است و مردم با بهره گیری از آموزه های قرآن، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و مسائل اخلاقی اسلام، در برابر دشمن پیروز هستند.
وی ادامه داد: عناصری در مساجد وجود دارند که اگر هر کدام به تکالیف حود عمل کنند، نمازگزاران مساجد، بصیرت کافی را برای مقابله با جنگ نرم دشمن پیدا می کنند.
حجت الاسلام طاهری تصریح کرد: ائمه جماعات، منبر، کانون های فرهنگی و هنری مساجد، پایگاه های بسیج، برنامه های مختلف دینی و فرهنگی بهترین عناصر برای بصیرت بخشی به نسل جوان هستند.
مدیر حوزه های علمیه مازندران اظهار کرد: برای ارتقای کیفی کار کانون های مساجد ضروری است که از نیروهای کارآزموده، اساتید حوزه، دانشگاه و معلمان با تجربه استفاده شود و با تشکیل کلاس های عقاید، اخلاق اسلامی، احکام دینی و شبهات دینی می توان بهترین گام ها را در عرصه فکری و فرهنگی جامعه برداشت.
وی با اشاره به اینکه مساجد مهم ترین کانون مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن بوده و هستند اما تعامل و ارتباط با امامان جماعت مساجد در پیشبرد فعالیت های مساجد بسیار مؤثر است، ابراز کرد: حوزه علمیه در کنار مساجد جامع هر شهری، دائر است که این طرح از قدیم در ایران برای غنا بخشیدن به امور دینی وجود دارد.
پایان پیام/
نظر شما