به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، حمید شاه آبادی، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، روز گذشته (31اردیبهشت) در افتتاحیه نخستین جشنواره ملی نمایشنامه نویسی ایران در شیراز بر لزوم استفاده از منابع و ظرفیتهای بومی، تکیه بر داشتههای کشور و به روز رسانی مفاخر گذشته به منظور بهره برداری نسل جوان از ضرورتهای نمایشنامهنویسی امروز تاکید کرد و گفت: فاصله گرفتن از ترجمه نجات بخش نمایشنامه نویسی است.
وی با تاکید بر اینکه نگاه اقشار مختلف جامعه و جوانان با گذشته تفاوت پیدا کرده و امروز مولفههای بسیاری در تولیدات هنری تاثیر گذار است، خاطر نشان کرد: افزایش میانگین بهره برداری تصویری ایرانیان پس از انقلاب نشان از اهمیت نمایش در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: عرصه آثار تصویری در سه دهه گذشته کارکرد متفاوتی یافته و میانگین بهرهبرداری تصویری هر ایرانی پس از انقلاب به چهار ساعت در روز رسیده است.
شاه آبادی با اشاره به اینکه این میزان استفاده از فضای تصویری را مستندی در راستای نفی سخنانی است، اضافه کرد: امروز نقش تئاتر در جامعه متفاوت شده و نگرش نو باید در قلب تئاتر یعنی نمایشنامه نویسی تبلور یابد و ضمن توجه به داشتههای بومی پاسخگوی نیازهای جامعه بود.
خاطر نشان می شود، در این مراسم دکتر حمید شاه آبادی، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی، علی نصیریان، هنرمند تئاتر و سینما و استاد هنرهای نمایشی و مهدی فقیه، بازیگر پیشکسوت شیرازی نیز حضور داشتند.
پایان پیام/
نظر شما