تعداد زیاد کاندیداها نشانه تربیت مدیران توانمند در جمهوری اسلامی است

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، گفت: تعداد زیاد کاندیداها نقطه قوتی است که نشان از تربیت مدیران توانمند برای قبول مسئولیت حساس اجرایی کشور در نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد.

عبدالرضا مصری، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان در خصوص کثرت کاندیداها و اثر گذاری آن بر انتخابات، گفت: کثرت نامزدهای انتخاباتی هم قوت است هم ضعف، هم نقطه تهدید و هم نقطه فرصت است.

 

وی افزود: اینکه تعداد کاندیداها زیاد شده اند نقطه قوت است به معنای اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی طی این سال ها توانسته مدیرانی را تربیت کند که این توانایی را در خودشان می بینند که مسئولیت اجرایی کشور را به عهده بگیرند.

مصری تصریح کرد: ما افرادی را داریم که به این حد از بلوغ سیاسی و اجرایی رسیده اند که در خودشان این توانایی را می بینند که در بازار رقابت و انتخاب شرکت کنند.

وی در پاسخ به این سوال که کثرت کاندیداها مشروعیت می آورد یا مقبولیت، خاطرنشان کرد: مشروعیت این کثرت با شورای نگهبان است که چه کسانی را به عنوان مصداق رجل سیاسی و مذهبی تأیید می کند گرچه اگر کسانی هم از نظر شورای نگهبان حائز شرایط نشدند به منزله این نیست که این افراد بی صلاحیت هستند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه رد صلاحیت کاندیداها به معنای مشکل دار بودن آنان نیست، گفت: این افراد صلاحیت دارند اما نه در بحث ریاست جمهوری بلکه ممکن است وزیر، نماینده، استاندار یا شهردار خوبی باشند.

وی در خصوص مقبولیت کثرت کاندیداها، اظهار داشت: اگر یک کاندیدا را معرفی کنیم و به مردم بگوییم به این شخص رأی بدهند چه فایده ای دارد، این که انتخابات نمی شود اما حالا چندین کاندیدا آمده اند و مردم انتخاب می کنند و در این میان مسئولیت مردم کفه سنگین تراوز است.

مصری، با بیان اینکه مردم باید هوشیارانه و آگاهانه، همان طور که انتظار می رود در پای صندوق های اخذ رأی حضور یابند، گفت: باید در انتخابات دو عنصر اساسی پرهیز از فرد گرایی و برنامه کاندیداها را در معیار و مقیاس اندازه گیری خود قرار بدهیم.

وی با تأکید بر بررسی سوابق و اطمینان از توانمندی شخص در مدیریت اجرایی کشور، ادامه داد: نباید گول شعار و حرف های قشنگ انتخاباتی و هیجانات اجتماعی را بخوریم و این مسئله را مدنظر داشته باشیم کسی که برای اداره کشور می آید، اصولا بر مبنای چه تئوری و روشی می خواهد کشور را اداره کند.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: یک نفر نمی خواهد کشور را اداره کند بلکه یک تیم تحت عنوان هیئت دولت، استانداران و مسئولان دستگاه ها و سازمان ها برای اداره کشور می آید.

وی افزود: ما نباید در انتخاب خود فردگرایی کنیم بلکه باید ببینیم که تیم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و عمرانی رئیس جمهور آینده کشور چه کسانی هستند، آیا این افراد توانمندی اداره بخش های مختلف کشور به ویژه بحث سیاست خارجی، مطالبات مردم در زمینه های عمرانی و مسکن و همچنین ساماندهی اقتصاد نابسامان کشور و قیمت های افسار گسیخته را دارند؟

مصری، ادامه داد: وظیفه ماست که در زمان رأی دادن ابتدا ببینیم این تیم توانمند هست یا خیر، نه اینکه براساس مسائل مختلف به یک نفر رأی بدهیم و دوم اینکه برنامه های کاندیدای منتخب خود را مدنظر قرار بدهیم که آیا توانمندی دارد یا خیر.

وی گفت: اگر این دو نکته را معیار انتخاب خود قرار دهیم و گفتمان کلی آن را نیز بپذیریم یعنی اینکه فرد مورد نظر قانون اساسی را قبول دارد و فردا به آن پشت پا نمی زند، سابقه او تعاملش را با قوای دیگر ثابت می کند و اهل آرامش است، انتخابی اصلح خواهیم داشت.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، یا تأکید بر انتخاب کاندیدای اصلح و تیم اجرای توانمندی که به همکاری خود خواهد آورد، ابراز امیدواری کرد: بتوانیم کسی را که دارای تیمی قدرتمند با برنامه های خوب و سابقه کاری و اهل تعامل با سایر قواست را برای تصدی در جایگاه مدیریت اجرایی کشور برگزینیم.

پایان پیام/
 

 

کد خبر 255466

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha