محتوای پیام امداد امام(ره) باید متکی بر ارزشها واصول انقلاب باشد

سرپرست کمیته امداد :محتوای پیام همدردی عمومی کمیته امداد امام(ره) باید متکی بر ارزشها،اصول انقلاب و نظام ولایی این محتوا باید دارای جاذبه و اثرگذار و دارای محتوای منطقی و قابل اثبات و استدلال باشد .

به گزارش خبرگزاری شبستان ،حسین انواری در همایش دو روزه علمی و تخصصی مدیران و کارشناسان روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) که همزمان با هفته ارتباطات و روابط عمومی در شهر مقدس شیراز برگزار شد،با اشاره به ماه مبارک رجب و تبریک این ایام،گفت:هر روز به عنوان روز ارتباطات است و ماه رجب،شعبان و رمضان از ماههایی است که این ارتباط تقویت می شود.


وی در ادامه با تاکید بر شناخت شیوه های ارتباطی،افزود:تمامی گفتار،رفتار ،نگاه صبورانه ما می تواند در شیوه اثرگذاری ارتباطی ما متفاوت باشد و تاثیر گوناگونی ایجاد کند.


وی تلاشها و اقدامات کارکنان روابط عمومی در سراسر کشور را برای انجام کار پایه ای قابل قبول دانست و بر تداوم فعالیتها تا نقطه مطلوب تاکید کرد.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) در ادامه سخنان خود به "سال جهاد اقتصادی،جهاد سیاسی" و رویکرد این نهاد مبنی بر گسترش حضور و مشارکت عمومی،توانمندی و سلامت خانواده و اصلاح سبک زندگی اشاره کرد.


انواری به شخصیت حماسی اشاره کرد و افزود:داشتن انگیزه الهی،عشق به اصول عالی انسانیت،رعایت تقوا در عمل،دفاع از حق و حق پرستی،تکلیف گرایی،دارای نگاه امیدوارانه،انطباق گفتار با عمل و علم با عمل،همت بلند،عزم راسخ و اراده قوی از جمله ویژگیهای شخصیت حماسی است.


وی با اشاره به چگونگی ابلاغ پیام امداد امام(ره)،تصریح کرد:محتوای پیام همدردی عمومی امداد امام(ره)،مخاطب شناسی،خصوصیات پیام دهنده و راههای ابلاغ پیام باید در ابلاغ پیام امداد امام(ره) مورد توجه قرار گیرد..


عضو شورای مرکزی کمیته امداد امام خمینی(ره) بر شناخت مخاطبان این نهاد با شناخت از میزان و درجه آگاهی و ایمان،اطلاع از ظرفیتها و استعدادها،شناخت از ویژگیهای فکری و روانی،میزان درک و فهم موضوع، راههای اثرگذار و ایجاد تغییر در بینش و رفتار و اقناع مخاطب و چگونگی برقراری ارتباط تاکید کرد.


انواری ایمان به هدف و باور قلبی،داشتن آگاهی و بصیرت لازم از محتوای پیام،عامل به محتوای پیام،اقدام و عمل به عنوان ادای تکلیف،بیان شفاف و قابل فهم عموم و استدلال منطقی،تواضع و فروتنی و گشاده رویی در برابر مردم،نصح،داشتن برنامه و تدبیر و ابتکار در عمل،اراده و پشتکار و سعه صدر و لطافت در برخوردها،ابراز محبت و جلب اعتماد مخاطب و رعایت امانت و صداقت در انتقال پیام را از خصوصیات پیام دهنده عنوان کرد.


وی بر پرهیز از رفتار تصنعی و ظاهرسازی و عوام زدگی،عوام فریبی و سنتهای غلط،شتابزدگی و انفعال،روزمرگی،وعده های های بی اساس و کذب و باطل در رفتارهای پیام دهنده تاکید کرد.


 

پایان پیام/ 

 

کد خبر 255221

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha