به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، ابراهیم عزیزی در جلسه ستاد اسکان دائم شهرستان بشاگرد که با حضور دستگاه های عضو در این شهرستان برگزار شد؛ اظهار داشت: دستگاه های اجرایی باید برای خدمات رسانی تمام روستاهای آسیب دیده را مورد توجه قرار دهند و تنها کانون زلزله را هدف قرار ندهند اگر چه توجه به کانون اصلی زلزله نیز ضروری است.
استاندار هرمزگان با بیان اینکه عملیات مربوط به اسکان اضطراری در مناطق آسیب دیده بشاگرد به پایان رسیده است، بر پیگیری و تقویت تکمیل خدمات اسکان اضطراری در این مناطق تاکید کرد و ابراز داشت: دستگاه های اجرایی نباید خدمات خود را به زلزله زدگان نیمه تمام رها کنند.
وی با اشاره به اینکه با دیدگاه عالمانه باید مشکلات منطقه را حل و فصل کنیم، گفت: مرحله اسکان اضطراری زلزله زدگان شهرستان بشاگرد خاتمه یافته و مرحله آوار برداری نیز ازامروز در روستای ایرر اغاز شده است.
عزیزی با بیان اینکه تا کنون روند خدمات رسانی به آسیب دیدگان زلزله شهرستان بشاگرد مناسب بوده است، ادامه داد: این رخداد طبیعی تذکر الهی است و باید با ادامه خدمت رسانی و تلاش بیشتر این آسیب را به فرصتی برای توسعه منطقه تبدیل کنیم.
وی با بیان اینکه مدیران نباید از در اختیار گذاشتن امکانات مرکز استان و شهرستان ها دریغ کنند، گفت: باید از تمام توان و خدمات استان برای بهسازی و بازسازی واحدهای مسکونی در بشاگرد استفاده شود.
عزیزی با اشاره به ضرورت تجمیع روستاهای آسیب دیده و دورافتاده به منظور ارائه خدمات بیشتر خاطرنشان کرد: در تجمیع روستاهای دور افتاده و آسیب دیده رضایت مردم ضروری است.
وی بیان کرد: آسیب دیدگان می توانند برای سکونت از ظرفیت های سردشت و مراکز بخش ها و دهستان ها نیز استفاده کنند.
عالی ترین مقام اجرایی استان در این راستا از بنیاد مسکن خواست با فوریت امر آماربرداری را به اتمام برسانند و ستاد اسکان دائم را از نظر آمار دقیق تخریب های این شهرستان مطلع کنند.
وی همچنین از تشکیل کمیته مکان یابی به منظور مشخص کردن مکان مناسب برای احداث واحدهای مسکونی مناطق آسیب دیده بشاگرد خبر داد و افزود: از آنجا که روستاها در بشاگرد پراکنده هستند و با توجه به ضرورت تجمیع روستاهای آسیب دیده این کمیته با حضور دستگاه هایی همچون بنیاد مسکن، برق، آب، مخابرات،بهداشت و درمان موظف شده طی یک هفته نسبت به شناسایی فضای مناسب اقدام کند.
استاندار هرمزگان به حمایت و پشتیبانی کامل دولت از مناطق آسیب دیده بشاگرد اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: تلاش ما بر این است با نگاه آینده به بشاگرد نسبت به احداث واحدهای مسکونی اقدام کنیم.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان خاطر نشان کرد: به هنگام بازسازی منازل مسکونی نباید فشاری بر مردم وارد شود.
وی ابراز داشت: در مرحله اول باید روستاهای دور افتاده و فاقد خدمات و امکانات را به مراکز اصلی سکونت گاهی نزدیک کرد.
عزیزی در ادامه به تشکیل پرونده برای احداث واحدمسکونی اشاره کرد و گفت: تا کنون 1304 پرونده تشکیل شده و به زودی برای سایر واحدهای مسکونی نیز اقدامات لازم انجام می شود.
وی تعداد واحدهای مسکونی آسیب دیده را 1759 واحد اعلام کرد و افزود: از این تعداد 550 واحد مسکونی بین 10 تا 30 درصد آسیب دیده اند و باقیمانده واحدها نیز غیر قابل سکونت هستند.
استاندار هرمزگان در این راستا با تاکید بر بازسازی سریع واحدهای مسکونی آسیب دیده در شهرستان بشاگرد تصریح کرد: سازه های سازمانی مورد استفاده در بشاگرد باید همراه با سرعت، مقاومت، متناسب با آب و هوای منطقه و همگام با آیین نامه های جدید باشند.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان همچنین به ضرورت بیمه شدن واحدهای مسکونی در حال احداث تاکید کرد.
عزیزی در ادامه با اشاره به غیرقابل استفاده بودن 9مدرسه با 35 کلاس درس در بشاگرد خواستار احداث فضاهای آموزشی جدید شد که در این راستا مدیرکل نوسازی مدارس استان اعلام آمادگی کرد.
به گفته استاندار هرمزگان 20 مدرسه 80 کلاسه نیز در روستاهای آسیب دیده نیازمند تعمیرات اساسی هستند که در این راستا نیز اقدامات لازم در حال اجراست.
وی در پایان از توزیع بیش از 4400 چادر در بین آسیب دیدگان زلزله بشاگرد خبر داد.
پیش از سخنان استاندار مدیران دستگاه های اجرایی به بیان اقدامات صورت گرفته در شهرستان بشاگرد و نقاط زلزله زده پرداختند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری هرمزگان، استاندار هرمزگان در ادامه سفر یکروزه خود به بشاگرد مجددا از مناطق زلزله زده گوهران، اشکان و ایرر بازدید کرد و ضمن دلجویی از مردم آسیب دیده دستور داد نسبت به حل مسائل و مشکلات آنها اقدام شود.
استاندار در پایان سفر خود در جمع مردم شهرستان بشاگرد سخنرانی کرد.
پایان پیام/
نظر شما