به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، آیت الله محمد رضا ناصری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد در دیدار مدیران و کارشناسان روابط عمومی های استان یزد با اشاره به آیه شریفه " اصبروا و صابروا و رابطوا و اتقوالله لعلکم تفلحون" گفت: معنای تقوای الهی در مسیر ایجاد ارتباطات، صداقت و پرهیز از افراط و تفریط است.
وی اظهار داشت: برقرار کردن ارتباط مردم با تشکیلات، ارتباط تشکیلات با مردم، ارتباط با سایر تشکیلات، رسانه ها و کارکنان تشکیلات، همه از مصادیق امر "رابطوا" در این آیه است.
نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر اهمیت رعایت تقوا در روابط عمومی ها، افزود: رعایت تقوا، اعتماد عمومی را ایجاد نموده و مردم، حرف تشکیلات را قبول می کنند.
آیت الله ناصری در بخش دیگری از سخنان خود، برنامه ریزی برای بالابردن حیثیت علمی، اعتقادی و رشد عقلی جامعه را یکی از کارکردهای مهم نهاد روابط عمومی در جامعه دانست و تصریح کرد: دستگاه ها نباید ایستگاه باشند، بلکه باید مرکزی برای پرش و رشد کارکنان خود باشند.
محمد رضا فلاح زاده، استاندار و رئیس شورای هماهنگی روابط عمومی های استان یزد نیز در این دیدار گفت: مسئولان روابط عمومی ها، مسئولیت خطیری را بر عهده دارند و در حقیقت پل ارتباطی مردم و مسئولان هستند که حرف دل مردم را به مسئولان منتقل کرده و عملکرد مسئولان را نیز منعکس می کنند.
عالی ترین مقام اجرایی استان با اشاره به نقش روابط عمومی ها در اطلاع رسانی به مردم، تصریح کرد: اطلاع رسانی باید به موقع، دقیق و صادقانه باشد و از فناوری های نو در اطلاع رسانی استفاده شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان ساخت: روابط عمومی ها بایستی در ایام الله مذهبی، با برنامه ریزی و اطلاع رسانی سعی کنند تا قرآن و عترت پیامبر گرامی اسلام(ص) مهجور نماند.
استاندار یزد با اشاره به نامگذاری امسال به سال "حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی" ضمن تاکید بر جمع بندی نظرات مردم در خصوص حماسه اقتصادی و انتقال به مدیران استان، اظهار داشت: در زمینه حماسه سیاسی بایستی یک حماسه ماندگار با حضور حداکثری مردم خلق شود.
وی توکل و نیت خالصانه، توسل به اهل بیت، ولایت پذیری و انجام کارها بر اساس برنامه را از لوازم کار روابط عمومی ها دانست و گفت: سند راهبردی روابط عمومی های استان یزد را ملاک حال و آینده خود تا رسیدن به اهداف مد نظر، قرار دهید.
سید عبدالمجید قائم محمدی، مشاور استاندار و دبیر شورای هماهنگی روابط عمومیهای استان یزد نیز ضمن قدردانی از نگاه ویژه نماینده ولی فقیه در استان و حمایت های بی شائبه استاندار از روابط عمومیهای استان یزد، بر اهمیت کار روابط عمومی ها تاکید کرد و گفت: بعد از دیدار مدیران و کارشناسان روابط عمومیه ای استان با مرحوم حجت الاسلام و المسلمین صدوقی(ره) در سال 90 و دیدار با حضرت آیت الله ناصری در منشاد، این سومین دیدار این جمع با نماینده ولی فقیه در استان می باشد.
قائم محمدی ضمن تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی، نگاه ویژه و عنایت حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) به مقوله روابط عمومی را یادآور شد و اظهار داشت: سیره عملی و نظری معصومین(ع) ، سر شار از توصیه به تکریم ارباب رجوع و داشتن روابط عمومی قوی با مردم است.
وی افزود: در واقع پیامبران به ویژه پیامبر اسلام، روابط عمومی خدا بوده اند که پیام خدا را به مردم منتقل می کردند، حرف و درخواست مردم را هم به خدا منتقل می کردند.
قائم محمدی، برنامه ریزی، سیاستگذاری و تدوین راهکارهای جدی در روابط عمومی را از نیازهای یک روابط عمومی مطلوب دانست و گفت: سند راهبردی روابط عمومی های استان یزد که چراغ راهی برای توسعه افزونتر روابط عمومیهای استان خواهد بود، در آینده نزدیک رونمایی می شود و این اتفاق برای اولین بار در کشور خواهد افتاد.
وی تغییر نگرش عمومی، ایده پردازی و خلاقیت و استفاده از جدیدترین تکنولوژی های ارتباطی و اطلاع رسانی را از دیگر نیازهای یک روابط عمومی مطلوب دانست و از برگزاری پنجمین جشنواره روابط عمومی های برتر استان در آینده نزدیک خبر داد.
مشاور استاندار و مدیرکل روابط عمومی استانداری یزد، گفت: جشنواره پنجم به صورت الکترونیکی برگزار می شود.
قائم محمدی در بخش دوم سخنان خود، به ارائه گزارشی از اقدامات روابط عمومی استانداری پرداخت وگفت: فعالیت های این اداره کل در شش بخش امور داخلی، روابط عمومی فرمانداری ها، شورای اطلاع رسانی، اصحاب رسانه استان،وظایف مناسبتی و شورای هماهنگی روابط عمومی های استان رقم می خورد.
این مقام مسئول در تشریح اقدامات صورت گرفته در قالب شورای هماهنگی روابط عمومی های استان یزد از دی 86 تا پایان سال 91، از اعطای حدود 700 میلیون ریال وام به اعضای این شورا، اختصاص سهمیه عمره برای 60 نفر و ایجاد شرکت تعاونی شورای هماهنگی روابط عمومی های استان خبر داد.
دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی های استان یزد، ارائه45 هزار و 220 نفر ساعت خدمات آموزش حضوری به اعضای شورا در 7 دوره آموزشی و در قالب 36 همایش، برگزاری دو جشنواره روابط عمومی های برتر استان، راه اندازی صندوق قرض الحسنه روابط عمومی ها، تاسیس کانون تبلیغاتی شورای هماهنگی روابط عمومی ها، برگزاری 5 دوره انتخابات اعضای هیئت رئیسه شورا، راه اندازی شورای هماهنگی روابط عمومی های استان در شهرستان ها و راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی روابط عمومی های استان را از جمله اقدامات شورای هماهنگی روابط عمومی های استان یزد برشمرد.
وی در پایان سخنان خود با اشاره به اهمیت انتخابات و حضور پر شور مردم دراین عرصه مهم و سرنوشت ساز، دعوت مردم به حضور حداکثری و خلق حماسه سیاسی را وظیفه روابط عمومی ها دانست.
پایان پیام/
نظر شما