به گزارش خبرگزاری شبستان ،« سید علیرضا شجاعی » در جلسه مجمع مدیران کل منابع انسانی قوای سه گانه با اشاره به اینکه توجه به مهارتهای مدیریتی از الزاماتی است که در برنامه ریزها باید بیشتر به آن پرداخت تصریح کرد: در این بین توجه به مهارتهای ادراکی، ارتباطی، خلاقیت ،رهبری، مدیریت افراد و حوزه های پرسنلی حائز اهمیت است که آشنایی با این مهارتها باید مد نظر قرار گیرد.
وی همچنین توجه به کانون های ارزیابی را از موضوعات مهمی ذکر کرد که مورد غفلت واقع شده چرا که می تواند درشناسایی توانمندیها و کارراهه شغلی مدیران و کارکنان موثر باشد.
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت در ادامه با اشاره به اقداماتی که دراین راستا صورت گرفته است افزود: یکی از اتفاقات مهم وزارتخانه درسالجاری رونمایی از برنامه راهبردی بخش صنعت، معدن و تجارت کشور توسط رئیس جمهور بود.
وی، مهمترین هدف برنامه راهبردی را توجه به سرمایه های انسانی در مجموعه اقتصاد کشور دانست و گفت: توسعه انسانی از ترکیب سه معیار، زندگی طولانی و سالم، دستیابی به دانش و معرفت و سطح زندگی مناسب بدست خواهد آمد و باید گفت علی رغم همه تلاشهایی که دراین زمینه در کشور انجام شده است در حال حاضر کشور ما جزء کشورهای متوسط دنیا قرار دارد که این موضوع نشان دهنده ضرورت توجه به این موضوع در جهت کاهش فاصله کشور تا رتبه های بالای جهانی است.
به گفته شجاعی؛ براساس نتایج بررسی بانک جهانی در سال 2005، از حدود 708 هزار میلیارد دلار کل ثروت جهان حدود 542 هزار میلیارد دلار سهم منابع نامحسوس است که در برگیرنده سرمایه های انسانی و اجتماعی است و تنها 44 میلیارد دلار از این ثروت عظیم سهم منابع طبیعی می شود.
وی ادامه داد: این ارقام در ایران شامل 54 درصدسهم منابع طبیعی و 12 درصد سهم منابع نامحسوس و از جمله سرمایه های انسانی و اجتماعی است، لذا رویکرد برنامه راهبردی صنعت، معدن و تجارت، بهبود هر چه بیشتر این سهم و افزایش سهم منابع نامحسوس است.
معاون برنامه ریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: اگر خواهان آنیم که در افق1404 به مقام نخست اقتصادی در منطقه دست یابیم باید بیش از پیش سرمایه های انسانی را ارج نهاده و در راستای اعتلای آن گام برداریم.
وی با حائز اهمیت خواندن پرورش منابع انسانی در کلاس جهانی اظهار کرد: بر این اساس، سال گذشته اقدامی آغاز شد که نظام جامع ارتقاء توانمندیهای بخش صنعت معدن و تجارت نام گرفت.
شجاعی ادامه داد: با اجرای نظام جامع ارتقاء توانمندیهای بخش صنعت معدن و تجارت ضمن یکپارچه سازی و تمرکز بیشتر سیاستگذاریهاو اجرای غیرمتمرکز آنها، به ایجاد حوزه های توانمندساز کمک خواهیم کرد.
وی افزود: هم اکنون پنج کمیسیون، پژوهش و نوآوری، منابع انسانی، فناوری و صنایع پیشرفته، بهره وری و نیز خدمات کسب و کار، فعالیت خود را آغاز کرده اند و به زودی برنامه های عملیاتی سال 92 در حوزه خود را ارائه خواهند داد.
گفتنی است : در صدو چهل و پنجمین جلسه مجمع مدیران کل منابع انسانی قوای سه گانه که با حضور معاون راهبردی منابع انسانی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهوری برگزار شد مطالبی در خصوص شیوه نامه نیروهای انجام کار معین (مشخص)و همچنین وضعیت استخدام و تعیین حقوق و مزایا در دستگاههای اجرایی کشور عنوان شد.
پایان پیام/
نظر شما