مرتضی رئیسی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در گفتگو با خبرنگار شبستان در بجنورد با اشاره به وجود 6 هزار و 800 مدرسه نیمه تمام در سطح کشور، گفت: این پروژهها با پیشرفت فیزیکی 30 تا 70 درصد در اقصی نقاط کشور در حال اجرا است.
وی افزود: تکمیل و بهره برداری از این پروژهها نیازمند مشارکت خیرین در امر مدرسهسازی است که در حال حاضر نیز امکان تکمیل پروژهها توسط خیرین فراهم شده است.
وی یادآور شد: این در حالی است که ورود خیرین برای تکمیل این پروژهها در قانون بودجه نیز پیشبینی شده است.
رئیسی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در 31 مرکز استان، 31 مجمع خیران وجود دارد و در 400 شهرستان کشور مشغول به فعالیت است.
وی متذکر شد: از اهمیت کار این مجامع همین بس که اگر قرار بود چنین سازمانی توسط دولت ایجاد شود، به چندین هزار کارمند و ده ها میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت اما این سازمان نه تنها هیچ بار مالی برای دولت ندارد، بلکه سالانه چندین میلیارد تومان هم خروجی برای ساخت و ساز و تجهیز مدارس دارد.
وی متذکر شد: با مشارکت خیرین مدرسهساز امکان بهرهبرداری بخشی از این مدارس تا سال تحصیلی جدید فراهم می شود که در رفع مشکل کمبود فضای آموزشی بسیار موثر است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از جمله مزایای بهره برداری از این فضاهای آموزشی را کاهش مدارس دو نوبته دانست و بیان داشت: در حال حاضر وجود مدارس دو نوبته یکی از مشکلات اساسی آموزش و پرورش به شمار میرود.
پایان پیام/
نظر شما