توجه به جوانان و مشکلات آنان در برنامه ریزی های شهری

آیت الله جوادی آملی توجه بیشتر به جوانان و مشکلات آنان را در برنامه ریزی های شهری خواستار شد و گفت: ما بیش از هر آمایشی باید جوانان را بشناسیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، استاندار قم و جمعی از مدیران ارشد استان در قالب کارگروه آمایش سرزمین و محیط زیست استان قم با حضور در محل بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با  آیت الله جوادی آملی دیدار و گفتگو کردند.

آیت الله جوادی آملی در این دیدار پس از استماع گزارش این کارگروه در تهیه نقشه جامع آمایش استان قم گفت: یک کشور و همچنین یک استان وقتی موفق است که مسئولان عالی‌رتبه آن این سه عنصر محوری و اصلی را ارزیابی و عمل کنند؛ یکی جهان‌دانی صحیح است، یکی جهان‌داری صحیح است و دیگری جهان‌آرایی صحیح.

وی ادامه داد: جهان‌داری را بدانیم تا کشور و استانمان را جهانی بسازیم، جهان‌آرایی را بدانیم تا کشور و استانمان را هنرمندانه و زیبا بسازیم، چون ما هم نیاز به معرفت و مدیریت داریم و هم نیاز به هنر و زیبایی. انسان را نه اندیشهٴ تنها اداره می‌کند نه انگیزهٴ محض، اندیشه‌ باشد و انگیزه نباشد، انگیزه باشد و اندیشه نباشد انسان ناقص است و انسان ناقص نمی‌تواند استان کامل یا کشور کامل تربیت کند.

وی توجه بیشتر به جوانان و مشکلات آنان را در برنامه ریزی های شهری خواستار شد و افزود: ما بیش از هر آمایشی باید جوانان را بشناسیم، ما بسیاری از راه‌ها را اشتباه می‌رویم، ما برای اینکه جوانان معتاد نشودند اینها را به ورزشگاه دعوت می‌کنیم، در حالی که ما باید ابتدا اینها را به اشتغال و تولید دعوت کنیم، جوان خودش برای رفع خستگی در کنار همان تولید و کارخانه‌اش ورزش هم می‌کند.

آیت الله جوادی آملی با اشاره به کلام نورانی حضرت امیر در نهج البلاغه افزود: حضرت امیر فرمود که دو عنصر است که کشور را حفظ می‌کند: تلاش در تولید، قناعت در مصرف. همچنین ائمه همانطور که فرمودند از نظر شریعت، ستونی مثل نماز نیست فرمودند از نظر سیاست و کشورداری، مردم ستون دین‌اند.

آیت الله جوادی آملی با بیان این مطلب که قم باید الگوی سایر استان‌ها باشد گفت: اگر شهری دارید که از دورترین نقطه خاور و باختر اینجا مسافر ، زائر و طلبه دارید باید جهانی فکر کنید. ما باید بتوانیم در شهر خودمان، خودمان را تأمین بکنیم تا استا‌ن‌های دیگر بفهمند که می‌شود در یک استان خودکفا بود.

وی در ادامه بخش سلامت و پزشکی استان را مورد اشاره قرار داد و پیشهاد داد کمکهای اولیه از کودکی به دانش آموزان مقاطع مختلف در مدارس آموزش داده شود.

وی در پایان افزود: بنابراین این استان به لطف الهی آن قدرت را دارد که یک استان نمونه باشد، البته برکت‌های معنوی سر جایش محفوظ است آمدن وجود مبارک کریمه اهل بیت، آمدن حوزه علمیه، همین جای کویری را به جای پربرکت تبدیل کرد.

پایان پیام/
 

کد خبر 254438

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha