تربیت اسلامی، پایه رشد فکری افراد جامعه است

رئیس اداره تبلیغات اسلامی خلخال با بیان اینکه تربیت درست و کارساز، نشأت‌گرفته از آموزه‌های والای اسلام است، گفت: تربیت اسلامی، پایه رشد فکری افراد جامعه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حجت الاسلام سید محسن محسنی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی خلخال، ظهر امروز( 25 اردیبهشت) در گفتمان دینی تربیت اسلامی و اهمیت قرآن آموزی، اظهار داشت: تعلیم و تربیت همواره از مهمترین دغدغه های مصلحان و متفکران بوده است و از دیدگاه ادیان الهی نیز این مقوله، مقوله اساسی حیات انسان است.


وی با بیان اینکه اسلام به عنوان تنها دین حق الهی در ابعاد گوناگون تربیت انسان، مبانی، ارزش ها و راهبردهای اساسی را ارائه کرده است، افزود: اساسا اسلام را می توان دین تربیت خواند چرا که در همه عرصه ها، تعالی انسان را در ابعاد فردی و اجتماعی مشروط به تربیت صحیح می داند.


حجت الاسلام محسنی به تبیین توجه به آموزه های قرآنی در خصوص تربیت اسلامی پرداخت و بیان داشت: تربیت اسلامی که در قرآن و حدیث بیان شده، سعی دارد با آگاه ساختن افراد از خود و جهان اطراف به تربیت همه‌جانبه شخصیت آنها بپردازد و جامعه‌ای بر اساس برادری و برابری به وجود آورد.


رئیس اداره تبلیغات اسلامی خلخال تصریح کرد: از منظر اسلام، تربیت عقلانی و پرورش قدرت تفکر فطری مهمترین هدفی است که تکیه گاه و خاستگاه اولیه ایمان به مبداء و معاد و شکل گیری باور عمیق به حقایق و ارزشهای الهی را فراهم می سازد و سپس بر مبنای تعقل و ایمان سایرعناصر اصلی و کلی اهداف تربیتی در یک الگوی مفهومی، تعریف و تبیین می گردد.


این مسئول با بیان اینکه تربیت درست و کارساز، منطبق بر اصول تربیت اسلامی و نشأت‌گرفته از آموزه‌های والای اسلام پایه و اساس رشد فکری جامعه است، ادامه داد: مسئله تربیت همواره مورد توجه اولیای دین بوده و آن بزرگان در روایات فراوانی، تربیت دینی را مورد اهتمام و تأکید خود قرار داده‌اند و ضروری است تا با تاسی از این روایات و احادیث الگوهای والایی از تعلیم و تربیت را در جامعه تدوین و عرضه کرد.


حجت الاسلام محسنی بر ضرورت تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و تربیت اسلامی تاکید کرد و گفت: اسلام درباره نقش ارزنده تعلیم و تربیت اسلامی در پیشرفت جامعه توصیه‌های بسیاری دارد که ضروری است متولیان امر به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند.


پایان پیام/

 

کد خبر 254281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha