پرداخت 3 برابری به پزشکان تمام وقت در مناطق دوردست

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از پرداخت سه برابری تعرفه های دولتی به پزشکان تمام وقت خبر داد و گفت: با افزایش پرداخت پزشکان تمام وقت ماندگاری پزشکان در مناطق دوردست افزایش یافته و کیفیت خدمات ارایه می یابد.

به گزارش خبرنگار شبستان، محمدمهدی ناصحی رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در نشست خبری امروز خود گفت: برنامه پزشک خانواده 15 ماه است که با ساعات مختلف کاری در مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستانها آغاز شده است.

 

وی با اشاره به وجود کم و کاستی هایی در حوزه بهداشت استان مازندران اظهار کرد: بیمارستان های فرسوده و قدیمی و همچنین بناهای فرسوده در حوزه درمان یکی از چالش های پیش روست که نیاز به توجه بیشتری دارد.

 

وی ادامه داد: در حوزه درمان در سالهای قبل بحث قانونی مبنی بر شکل مناسب و اداره پرداخت از جیب مردم و غیرواقعی بودن تعرفه ها وجود داشت که این امر را شاید نتوان به صورت جدی مدیریت کرد.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به وجود 120 پزشک تمام وقت در 6 بیمارستان بزرگ این استان اظهار کرد: سه سال است برنامه تمام وقت پزشکان در استان اجرا می شود که با پرداخت 3 برابر تعرفه های پزشکی به پزشکان تمام وقت ماندگاری انها در مناطق دوردست و همچنین رضایت مندی مردم را افزایش می دهد.

 

پوشش 70 درصدی پزشک خانواده در استان مازندران

وی در ادامه با اشاره به اجرای برنامه پزشک خانواده با ده ساز اجرایی تصریح کرد: این طرح در استان مازندران با تفاوتهایی اجرا شد به این صورت که ما خودمان به دلیل عدم همکاری سازمان آمار سرشماری را انجام دادیم و بیش از 86 درصد استان سرشماری شد و حدود 84 درصد سرشماری وارد سامانه سلامت ایرانیان شده که در حال حاضر 70 درصد مناطق شهری پزشک خانواده خود را انتخاب کرده و پرونده الکترونیک سلامت انها ایجاد شده است.

 

به گفته ناصحی افزود: 106 هزار ویزیت پایه و 500 هزار ویزیت جاری از ابتدای اردیبهشت در استان ایجاد شده است و تاکنون 356 متخصص، 963 پزشک عمومی و 902 ماما در برنامه پزشک خانواده استان ثبت نام کرده اند.

 

وی خاطرنشان کرد: همچنین 91 مرکز مجری دولتی هم قرارداد تامین اجتماعی و بیمه سلامت را و 257 مرکز مطبهای خصوصی قرارداد خود را با بیمه ها منعقد کرده اند.

 

مرگ مادران باردار از سال 88 تاکنون در استان مازندران صفر بوده است

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از سال 88 و با پیگیری برنامه های جدی در حوزه های مختلف دانشگاهها تاکنون هیچ گونه مرگ مادر بارداری گزارش نشده است.

 

آمار جدید مبتلایان به تالاسمی در مازندران به صفر رسید

ناصحی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر روند شیوع مبتلایان به بیماری تالاسمی در استان مازندران گفت: 2 هزار بیمار مبتلا به تالاسمی در استان مازندران وجود دارد که چندسالی است که آمار این استان در مورد ابتلای افراد جدید به این بیماری به صفر رسیده است.

 

وی خاطرنشان کرد: همچنین برای تامین داروهای بیماران تالاسمی با کمبودهایی مواجه هستیم که از استان های مجاور تامین می شود.

 

دریافتی پزشکان عمومی تقویت می شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه با ادغام برنامه ها در طرح پزشک خانواده به پزشکان عمومی افزایش خواهد یافت گفت: با تقویت پزشکان عمومی به عنوان یک پزشک امین سیر کاری خود را در برنامه سلامت دنبال می کند.

 

به گفته ناصحی از بین هر 100 ام ار ای صورت گرفته تنها 2 ام ار ای دارای مشکل بوده که این حاکی از بالا بودن آزمایشهای تخصصی و هایتک گرانقیمت و غیرضرور است که با اجرایی شدن برنامه پزشک خانواده کاهش می یابد.

 

به اجرای برنامه پزشک خانواده در استان مازندران نمره 13 می دهم

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر اینکه چه نمره ای به خود در اجرای برنامه پزشک خانواده می دهد گفت: نمره 13 به دلیل لزوم ایجاد زیرساخت های برنامه پزشک خانواده را به خود می دهم چرا که آگاهی و آموزش مردم یکی از مسائل مهم است که با الان 6 ماه است که اعلام می کنیم 30 درصد باقیمانده که در طرح پزشک خانواده ثبت نام نکرده اند مراجعه کنند و هنوز محقق نشده است.

 

افزایش بار میکروبی شیر در کارخانه لبنیات

ناصحی در ادامه با تاکید بر نظارت صحیح به حوزه محصولات کشاورزی اظهار کرد: باید به این حوزه توجه دیده شود که نیازمند به میدان آمدن سازمانهایی مختلف است.

وی افزود: سال گذشته محصولاتی چون خیار، توت فرنگی، کدو خورشتی و برنج استان مورد بررسی قرار گرفت و 22 نمونه گرفته شده از برنج حاکی از عدم باقی ماندن سموم در این محصول بود.

 

وی با ابراز نگرانی درخصوص بار میکروبی محصولات لبنی خاطرنشان کرد: نمونه ای که از شیر روستاییان گرفته شده بود دارای 44 هزار بار میکروبی بوده که نشان می داد همین شیر بار میکروبی در کارخانه به 96 میلیون رسیده است که با حرارت بالا خواص شیر از دست می رود و با حرارت پایین بار میکروبی باقی می ماند که باید به این فرمول توجه و اطلاع رسانی مناسبی صورت گیرد.

 

افزایش هرساله یک درصدی مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی و عروقی در مازندران

وی در پایان با اشاره به لزوم اطلاع رسانی و آموزش گسترده به مردم گفت: در استان مازندران هر ساله یک درصد به مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی و عروقی اضافه می شود که بیانگر اشکال در نظام سلامت و آموزش است و در حالیکه آموزش و اطلاع رسانی درخصوص چاقی که پایه گذار دیابت بیماریهای قلبی و عروقی می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 254237

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha