به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی کردستان در این همایش با بیان اینکه در بدنه قرآنی استان نگرانی هایی وجود دارد، گفت: عدم خدمات مطلوب به پیشکسوتان قرآنی و کمبود فعالیت های موازی با برنامه های قرآنی از جمله مشکلاتی است که لازم است برای رفع آن بیشتر تلاش شود.
حجت الاسلام مسعود صفی یاری، بیمه فعالان قرآنی، تاخیر در صدور مجوز موسسات را از دیگر مشکلات استان در زمینه های قرآنی عنوان کرد و افزود: به منظور روان سازی فعالیت های قرآنی لازم است موسسات و هیات ها ثبت استانی شوند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی کردستان اظهار داشت: عدم دسترسی آسان به محصولات قرآنی یکی دیگر از مشکلات استان است که خوشبختانه این مشکل در سنندج با احداث دارالقرآن تا حدودی رفع شده است.
وی در ادامه با اشاره به انجام فعالیت های موثر قرآنی در استان گفت: در سفر رهبری به استان طرح ها و پروژه های ریشه ای زیادی در زمینه های قرآنی در بخش های مختلف عمرانی و نرم افزای برای استان مصوب شد و به نتیجه هم رسید.
این مقام مسئول با اشاره به فعالیت های انجام شده در سطح استان تصریح کرد: ساماندهی دارالقرآن و فعالیت های قرآنی ادارات، ارتقای سطح هیات های قرآنی استان از لحاظ کمی و کیفی و برگزاری جلسات هم اندیشی قرآنی از جمله فعالیت ها است.
وی همچنین جذب هزینه کرد اعتبارات قرآنی، راه اندازی بانک اطلاعاتی قرآنی، برون سپاری فعالیت ها، برگزاری دوره های آموزشی تخصصی، برگزاری دوره ها و طرح های دراز مدت همچون طرح مصباح الهدی و اهتمام جدی به مقوله حفط را از دیگر فعالیت های انجام شده عنوان کرد.
به گفته وی 87 شاخص در زمینه های مختلف برای سازمان تبلیغات اسلامی در نظر گرفته شده که درصد بالایی از این شاخص ها مربوط به فعالیت های قرآنی است.
گفتنی است،در ادامه این همایش چند برنامه فرهنگی و هنری اجرا شد و در پایان از اسماعیل تمهیدی حافظ و پیشکوست عرصه قرآن استان و کشور تجلیل شد.
پایان پیام/
نظر شما