به گزارش خبرگزاري شبستان، محمد خزاعي، دبير يازدهمين جشنواره فيلم مقاومت انقلاب و دفاع مقدس در ادامه نشست رسانه اي اين جشنواره پس از پايان آن به تاثير سينماي مقاومت ايران در بخش بين المللي اشاره کرد.
وي عنوان داشت: حضور 190 فيلم از 68 کشور جهان دراولين اقدام بين المللي جشنواره آمار کمي براي حضور فعال فيلمسازان جهاني در جشنواره نيست. بلکه اين رقم براي اولين بار در سينماي ايران رخ داده است.
خزاعي افزود: ما به دنبال سينماگراني هستيم که به مساله مقاومت معتقدند که البته در دنيا کم هم نيستند. هدف جشنواره در سالهاي آتي جذب فيلمسازان جهاني معتقد به مساله مقاومت است.
محمد خزاعي در ادامه با اشاره به بخش قلم طلايي يازدهمين جشنواره فيلم مقاومت خاطرنشان کرد: مقدمه ساخت قلم هاي برتر جشنواره فراهم شده است، سيما فيلم، مرکز سينماي مستند و تجربي و انجمن دفاع مقدس در جهت ساخت و توليد اين فيلم نامه ها اعلام آمادگي کردند.
وي با گلايه از عدم وجود استراتژي به منظور عرضه سينماي مقاومت ايران در جهان گفت: با نظرسنجي که از مهمانان خارجي جشنواره داشتيم متوجه شديم که علي رغم آشنايي کامل با سينماي ايران، فيلم هاي ژانر مقاومت سينماي ايران را تماشا نکرده بودند. با اقدامي که جشنواره در تهيه بسته هاي فرهنگي و ارسال آن به کشورهاي خارجي انجام داد، مشاهده شد که مخاطبان خارجي تشنه سينماي مقاومت ايران هستند.
وي افزود: در مراسم افتتاحيه جشنواره در کشور ترکيه، معاونت سينمايي اين کشور و قائم مقام وزير ارشاد ترکيه به تماشاي فيلم کودک و فرشته نشستند و پس از اتمام آن تحت تاثير اين فيلم قرار گرفتند. همچنين در سالن 700 نفري اين کشور حدود 200 نفر از جميعت ايستاده به تماشاي اين فيلم پرداختند.
محمد خزاعي از عقد قرارداد سينمايي کشور ايران و ترکيه خبر داد و اظهار داشت: قراردادي ميان کشور ما و ترکيه بسته شد که بسته هاي دوم و سوم فرهنگي که شامل فيلم هاي سينمايي ژانر مقاومت ايران است به ترکيه ارسال شود و همچنين ارتباط تنگاتنگي ميان هنرمندان ايراني و ترکيه اي برقرار شود. همچنين با مسئولان فرهنگي کشورهاي سوريه و لبنان نيز مذاکراتي صورت گرفته است.
وي در پايان عنوان داشت: ديداري با رييس مجلس شوراي اسلامي داشتيم و بحث تخصيص بودجه دائم به دبيرخانه جشنواره را مطرح کرديم که قرار شد در برنامه بودجه سال آينده مورد بررسي قرار گيرد.
پايان پيام/
نظر شما