ارتقاء سلامت روانی خانواده‌های مددجو کاهش دهنده آسیب‌های اجتماعی است

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد گیلان با بیان اینکه ارتقاء سطح سلامت روانی خانواده‌ها آنها را از آسیب‌های اجتماعی مصون داشته، گفت:اقدامات فرهنگی توانسته در بهبود وضعیت حاشیه‌ نشینی این افراد موثر باشد.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد گیلان با اشاره به ارتقاء آگاهی‌های مددجویان تحت حمایت این نهاد ساکن در مناطق ویژه اجتماعی به خبرنگار شبستان گفت: طرح امور ساماندهی مناطق ویژه از سوی وزارت کشور با مسئولیت استانداری اجرا می‌شود که کمیته امداد امام خمینی(ره) گیلان به عنوان یکی از اعضاء این کمیته برای اجرایی شدن این طرح نقش قابل توجهی را ایفا می‌کند.

 

اکبری با بیان اینکه اقدامات فرهنگی توانسته در بهبود وضعیت حاشیه نشینی تعدادی از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد این استان مؤثر باشد، اظهار کرد: ارتقاء آموزش‌های مهارت‌های زندگی ساکنین این مناطق در کاهش آسیب‌های اجتماعی این خانواده‌ها بسیار حائز اهمیت است.

 

وی ارائه امکانات مناسب ورزشی مناسب برای خانواده‌های در معرض آسیب‌های اجتماعی را یکی دیگر از راه‌های کاهش این آسیب‌ها عنوان و تصریح کرد: ارتقاء سطح آگاهی‌های دینی و مذهبی این خانواد‌ه‌ها توانسته راهکار مناسبی برای کاهش خطرات اجتماعی خانواده‌ها باشد.

  

اکبری با اشاره به اینکه کمیته امداد گیلان با بالابردن سطح سلامت روانی خانواده‌ها، آنها را از آسیب‌های احتمالی اجتماعی مصون داشته است گفت: برای رشد و تعالی این مددجویان با ارائه تسهیلات اشتغالزایی، امید به زندگی در آنان تقویت شده و تعداد زیادی از این خانواده‌ها توانسته‌اند با ایجاد اشتغال پایدار به تمکن مالی دست پیدا کنند.

  

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد گیلان تصریح کرد: فراهم کردن زمینه مناسب جهت ازدواج جوانان این خانواده‌ها، آموزش همسران جوان با محوریت آئین همسرداری و با پرداخت کمک هزینه جهیزیه به آنان، برگزاری اردوهای سیاحتی و زیارتی و ارائه خدمات عمرانی برای خانواده در معرض آسیب‌های اجتماعی از جمله اقدامات کمیته امداد امام خمینی (ره) گیلان برای جلوگیری از این آسیب‌هاست.
 

پایان پیام/

کد خبر 253789

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha