مصطفی مشایخی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی کانونهای مساجد را بهترین مرکز برای انتشار اندیشههای قرآنی و دینی و عمل به فرامین رهبری دانست و به خبرنگار شبستان گفت: کانونهای مساجد ولایتمدار به انتشار گفتمانهای مقام رهبری پیرامون مباحث و موضوعات مهم مطرح شده در جامعه برای نسل جوان میپردازند.
وی افزود: در راستای انتشار اندیشه های رهبری، اندیشههای ناب اسلامی مشخص شده و اخلاق و معیار واقعی در جامعه اسلامی متبلور میشود.
مشایخی بهترین راهکار حفظ نسل جوان جامعه اسلامی از تهاجمات بیگانگان را افزایش قدرت نرم در برابر جنگ نرم دشمن دانست و این عامل را باعث اقتدار نظام جمهوری اسلامی عنوان کرد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی به فعالیت 18 ساله ستاد عالی کانونهای مساجد پس از مصوبه 302 شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1371 اشاره کرد و گفت: کانونهای مساجد یکی از پایگاههای اصلی انقلاب پس از مساجد و در جوار مساجد هستند که به نقشآفرینی و تربیت نسل جوان اهتمام دارند و برای پویایی بیشتر مساجد و افزایش کارآیی و نیز بهرهبرداری از همه ظرفیتها و استعدادهای نسل جوان و جامعه اسلامی فعالیت شاخص و ارزنده ای ایفا میکنند.
وی یادآور شد: گسترش فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در مساجد چشمگیر و قابل تامل است اما به دلیل فعالیت گسترده و همهجانبه بیگانگان به ویژه در عرصه اینترنت و فضاهای مجازی باید به تقویت همهجانبه مساجد و کانونهای مساجد اقدام کنیم. مسجد مکانی برای ترویج معنویت و پیامهای فکری و معنوی بین مخاطبان فراجناحی و همه طبقات جامعه است و متعلق به گروه خاصی نیست. حضور در مسجد باعث ایجاد آرامش، امنیت و افزایش اعتماد به نفس و اقتدار در افراد میشود، بنابراین باید از مساجد و کانونهای مساجد به عنوان مؤثرترین و مفیدترین شبکه اجتماعی با توجه به وضعیت و شرایط موجود در جامعه اسلامی و ظرفیت و قابلیت بالای آن بیشترین بهره را برد.
مشایخی با اشاره به رشد کمی و کیفی کانونهای مساجد طی 18 سال گذشته و افزایش روند پیشرفت و گستردگی فعالیت کانونهای مساجد به ویژه در دولت نهم و دهم گفت: خوشبختانه اقدامهای مناسبی در افزایش تعداد کانونها، تقویت دورههای آموزشی و نیز تأسیس کانونهای تخصصی و خانه های دیجیتال شده است به ویژه باید به ارتقای کیفی برنامهها در کانونهای مساجد باید اشاره کرد که نمونه بارز و قابل ذکر آن تخصصی شدن کانونهای مساجد است.
وی ادامه داد: بهترین راهکار مقابله با تهاجم فرهنگی، اطلاعرسانی و افزایش آگاهی و تربیت گروه های متخصص برای مقابله با ابعاد مختلف آسیبها و ترفندهای دشمنان است و طراحی 60 اتاق فکر در غرب برای تخریب نسل جوان در جامعه ایران و سایر کشورها مؤید فعالیت گسترده بیگانگان است.
مشایخی با اشاره به مشخصات کانون ایدهآل یادآورشد: کانون هایی با روابط اجتماعی اسلامی سالم، قانونمند، مزین به اخلاق اسلامی و ارزشهای اسلامی که با حس مسئولیت کامل به جذب نسل جوان میپردازند از مهمترین مشخصات کانون فرهنگی هنری ایده آل است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی بومیسازی، تشکیل اتاق فکر، برنامهریزی منسجم، انجام تحقیقات و پژوهشهای میدانی را از مهمترین راهکارهای پیشرفت و توسعه کانونهای مساجد ایدهآل برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: آموزش مباحث فرق انحرافی و شبهات دینی به ویژه در زمینه مهدویت برای مقابله با تهاجم فرهنگی ضروری است و کانونهای مساجد در این زمینه نیز دورههای گستردهای را برای ائمه جماعات مساجد، مدیران کانونها و نسل جوان برگزار کردهاند که باعث افزایش آگاهی عمومی در سطح جامعه شده و توانسته ترفندهای دشمنان را خنثی کند.
پایان پیام/
نظر شما