به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، سید باقر مسلمی، معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت و مشارکت های مردمی سازمان نوسازی و تجهیز مدارس، پیش از ظهر امروز (22 اردیبهشت) در مراسم افتتاحیه مدرسه خیَرساز شهدای شالباف قزوین که در نمازخانه مدرسه شهدای شالباف قزوین برگزار شد، بیان کرد: کار خیر در نزد ایرانی ها سابقه طولانی دارد و شاید صدها کار خیر در کشور وجود دارد که مردم عزیز ما با توجه به دیدگاه شان به یک یا چند مورد از این کارهای خیر می پردازند.
وی ادامه داد: یکی از این کارهای خیر که در چند سال گذشته براساس آمار و ارقامی موجود اهمیت بسیاری پیدا کرده است و از بسیاری از کارهای خیر که در جای خود از اهمیت بسیاری برخوردارند و مورد رضای پروردگار متعال قرار دارند، پیشی گرفته است، کار خیر مدرسه سازی است.
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت و مشارکت های مردمی سازمان نوسازی و تجهیز مدارس افزود: امروز کار مدرسه سازی تنها افراد متمکن جامعه را دربر نمی گیرد و تمامی افراد جامعه متوجه این مسئله مهم شده اند که امروز برای رسیدن به توسعه پایدار که خود متضمن خوشبختی، عزت، سربلندی، عدم وابستگی و استقلال یک ملت است، باید از راه علم گذر کرد.
وی عنوان کرد: چه چیزی باعث شده است که آن پیرزن اهل خاف خراسان رضوی که خود تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) است و از تمام زندگی دنیا فرزند پسری داشته که در حادثه تصادف رانندگی وی را از دست داده، دیه ای که برای او مشخص شده و می توانسته زندگی وی را متحول کند برای امر مدرسه سازی این دیه را صرف کند.
مسلمی اضافه کرد: چرا خیری در کشور تمام زندگی اش را صرف ساخت مدرسه ای کرده بود و زمانی که این مدرسه به پایان رسیده بود تصمیم گرفته بود که به نیت پنج تن آل عبا، پنج مدرسه دیگر بسازد و پس از اتمام آن به نیت 14 معصوم (ع) 14 مدرسه بسازد و در حال حاضر با توجه به تقدس عدد 110 تصمیم گرفته که 110 مدرسه بسازد و اکنون یک صد و هشتمین مدرسه را تحویل داده است.
وی تصریح کرد: پاسخ این موضوع را می توان در دین مبین اسلام، بیانات و فرمایشات پیامبر گرامی اسلام (ص)، ائمه معصومین (ع) و علمای دین یافت، در آن جایی که خداوند متعال در 550 آیه قرآن کریم، پیامبر گرامی اسلام (ص) در بیش از 120 حدیث مسلمانان را به فراگیری علم و توسعه دانش سفارش می کند.
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت و مشارکت های مردمی سازمان نوسازی و تجهیز مدارس یادآور شد: خداوند متعال برای مسلمانان یک سری تکالیف را مقرر کرده است که عمل به آن برای مسلمانان واجب و ترک آن موجب خروج مسلمانان از دین اسلام می شود و اعمالی نظیر روزه، نماز، زکات، جهاد و غیره از جمله این موارد است.
وی تأکید کرد: اگر امر جهاد در بین مسلمانان وجود نداشت، در طول این 1400 سال هجمه ویرانگر دشمنان دین و شریعت، این دین به دست ما نمی رسید و جهاد در راه خداوند متعال بود که موجب شد تا این دین در مقابل آن همه هجمه های سنگین دشمن به دست ما برسد.
مسلمی خاطر نشان کرد: با تمام اهمیتی که این احکام دارد، پیامبر گرامی اسلام (ص) می فرماید، " طَلَبُ العِلْمِ أفضَلُ عند اللهِ عزوجل من الصَّلاةِ و الصّیامِ و الحجّ و الجهادِ فی سبیلِ الله" به این معنا که فراگیری دانش در نزد پروردگار متعال برتر از نماز، حج، روزه و جهاد در راه خداوند عزَو جل است.
وی عنوان کرد: از این رو زمانی که مشاهده می کنیم که عزیزانی در این عرصه قدم نهاده اند و بستر توسعه علم و فراگیری دانش را برای نونهالان این سرزمین فراهم می کنند به این احادیث و کلام خداوند متعال معرفت پیدا کرده اند چراکه کارهای خیر بسیاری وجود دارد که آنها می توانستند در آن عرصه ها ورود پیدا کنند.
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت و مشارکت های مردمی سازمان نوسازی و تجهیز مدارس افزود: این خیرین به این نتیجه رسیده اند که تمام کارهای خیر در پشت این کار خیر خواهد آمد و با گسترش علم و دانش فقری در جامعه وجود نخواهد داشت.
وی اضافه کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) می فرماید، "اذا جاءَ المَوتُ طالِبَ العلمِ و هُوَ عَلی هذه الحالِ ماتَ و هُوَ شهید" کسانی که در زمان فراگیری علم از دنیا رفته اند، آنها شهید هستند؛ تعلیم علم تا به این اندازه اهمیت دارد، از این رو شما خیران مدرسه ساز که در این بستر و میدان فعالیت می کنید قدر خود را بدانید.
پایان پیام/
نظر شما