به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، عزیزالله عباسی، شب گذشته " 15 اسفند" در همایش کانونهای فرهنگی هنری شهرستان فریدن در سالن مجتمع فرهنگی و هنری کوثر با اشاره به فرهنگ و لزوم فرهنگسازی در شهرستانهای مختلف کشور اظهار داشت: فرهنگ به مجموعه پیچیدهای از باورها و اعتقادات ما برای رسیدن به اهداف متعالی گفته میشود که با توجه به این تعریف، فرهنگسازی در جامعه اهمیت قابل توجهی دارد.
وی تصریح کرد: فرهنگ، میراث اجتماعی انسان است و آن را از سایر موجودات متمایز میکند بنابراین انسانها باید از فرهنگ و هنر برای تاثیرگذاری بر یکدیگر استفاده کنند.
بخشدار مرکزی فریدن به نقش مساجد در ارتقای سطح فرهنگی جامعه اشاره کرد و ادامه داد: مساجد زمینه افزایش بصیرت مردم را فراهم میکنند تا مردم بتوانند با کنار زدن غبار فتنه، حق را از باطل بشناسند زیرا غبار فتنه تشخیص حق از باطل را دشوار میکند.
وی بیان داشت: ایجاد زمینههای بصیرت در انسان، افراد مختلف را از گمراهی حفظ میکند بنابراین جوانان مسجدی باید برای افزایش بصیرت خود تلاش کنند.
عباسی خاطرنشان کرد: آغاز انقلاب اسلامی از مساجد بوده بنابراین حفظ این سنگر و رساندن آن به جایگاه خود اهمیت بسیاری دارد.
وی اظهار کرد: مساجد بهترین جایگاه اتحاد و همدلی مسلمانان بوده و میتوانند جنبشهای ضد استعماری را کنترل کنند بنابراین حرکتهای فرهنگی باید از مساجد آغاز شود.
معاون فرهنگی دبیرخانه کانونهای مساجد استان نیز در این جلسه به نفوذ و گستردگی کانونهای مساجد اشاره کرد و بیان داشت: شبکه اجتماعی مساجد میتواند اقشار مختلف جامعه را به یکدیگر متصل کرده و با مخاطبشناسی و نیازسنجی مشکلات مردم روستاها و شهرها را برطرف کند.
محمد تابش اضافه کرد: فرهنگ روح حاکم بر جامعه است و توسعه فرهنگ و اجتماعی جامعه از اهمیت قابل توجهی برخوردار است که مساجد در این زمینه میتوانند نقش مهمی ایفا کنند.
گفتنی است، در این آئین از امام جمعه، فرماندار، ائمه جماعات، مدیران مسئول، مدیران مراکز شکوفه های بهشت فعال، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فریدن و رابط اداره این شهرستان تقدیر شد.
پایان پیام/
نظر شما