محمد امیری، معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش گیلان به تشریح چگونگی ثبت نام بیسوادان در سال 92 اشاره کرد و به خبرنگار شبستان گفت: ثبت نام از افراد بیسواد از نیمه دوم خرداد سال جاری آغاز میشود و مدیران مدارس موظف هستند همزمان با ثبت نام دانش آموزان، اطلاعات اولیاء آنان و سوادشان را در سامانه سناد ثبت کنند تا بتوان از این طریق اولیای بیسواد دانش آموزان را شناسایی و آنان را تحت آموزش قرار داد.
وی با تاکید بر ضرورت دقت در سامانه سناد دانش آموزی برای ثبت اسامی اولیای بیسواد اظهار کرد: همه باید برای ریشه کنی بیسوادی همکاری داشته باشند.
امیری با اشاره به تشکیل کارگروههای سوادآموزی در استان افزود: هدف کلی تشکیل کارگروههای سوادآموزی در استان، تبادل تجربه و مشورت با یکدیگر در امر برنامهریزی سالانه، راهکارهای تبلیغاتی جذب و نگهداشت سوادآموزان و تبادل نظر در زمینه رفع موانع موجود منطقهای در امر سوادآموزی در کوتاه ترین زمان ممکن است.
وی اضافه کرد: برنامه ریزی برای به صفر رساندن بیسوادی، تسریع در اطلاع رسانی متقابل استان به مناطق و برعکس و دریافت گزارشهای جمع بندی شده مناطق تحت پوشش از ناحیه سرگروه ها از دیگر اهداف تشکیل کارگره های سوادآموزی است.
امیری با اشاره به بالاترین و پایینترین آمار بیسوادی در شهرهای استان، بیان کرد: بر اساس آمار موجود در سامانه و سرشماری سال 1390، رشت بالاترین و بندرانزلی پایین ترین آمار بیسوادی در گیلان را داراست.
وی ادامه داد: بر اساس سرشماری سال 90، 16 هزار و 867 بیسواد در رشت و یک هزار و 526 بیسواد در گروه سنی10 تا 49 سال در بندر انزلی ثبت شده است.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش گیلان اظهار کرد: بعد از رشت، تالش با 14 هزار و 108 بیسواد، صومعه سرا با چهار هزار و 790، فومن با چهار هزار و 93، ماسال با چهار هزار و 84، رودسر با سه هزار و 890، لنگرود با سه هزار و 691، شفت با سه هزار و667، لاهیجان با سه هزار و 522، رودبار با دو هزار و 884، آستانه اشرفیه با دو هزار و 881 بیسواد، آستارا با دو هزار و 865، رضوانشهر با دو هزار و 549 و سیاهکل با یک هزار و 984 بیسواد به ترتیب در جایگاههای بعدی قرار دارند.
پایان پیام/
نظر شما