به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، هدایت صفری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین در مراسم تجلیل از فعالان، عاملان و مبلغان زکات شهرستان البرز بیان کرد: زکات یکی از واجباتی است که مانند نماز باید به آن بسیار توجه و عمل شود.
وی ادامه داد: دبیرخانه شورای زکات از سال 84 با جمع آوری 10 میلیون تومان کار خود را آغاز کرد و با برنامه ریزی های صورت گرفته و تلاش همه اقشار جامعه به ویژه همکاری و تعامل خوب ائمه جمعه و جماعات، مبلغان، عاملان و همت جهادی و مضاعف همکاران این نهاد در سال 91، زکات جمع آوری شده به 72 میلیارد رالل رسید.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین اضافه کرد: مبلغان به عنوان سفیران ارزشمند این نهاد در ترویج و توسعه سنت های حسنه اسلامی به ویژه احیاء و فرهنگ سازی فریضه واجب الهی زکات نقش محوری و تأثیر گذاری را دارند و از این رو درخواست داریم در سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی با یک انسجام و همدلی و با یک نگاه جهادی بیش از پیش در راستای نهادینه کردن سنت های حسنه اسلامی به ویژه احیای فریضه واجب الهی زکات تلاش و حماسه آفرینی کنیم.
وی عنوان کرد: اگر ادای زکات به خوبی برای مردم نهادینه شود، دیگر فاصله طبقاتی در جامعه ایجاد نخواهد شد، بنابراین از مبلغان و عاملان درخواست داریم تا بخشی از زکات جمع آوری شده را به محرومان و نیازمندان اختصاص دهند تا بتوان خدمات مطلوب و بیشتری را به جامعه هدف ارائه داد.
صفری با اشاره به رویکرد کمیته امداد، اظهار کرد: امروز کمیته امداد با بهره گیری از تجارب سه دهه فعالیت و رویکردهای علمی در دو عرصه بسیار مهم از جمله اعمال مدیریت حمایت از انسان های ضعیف و احیای سنت های حسنه اسلامی در جامعه فعالیت می کند.
وی توضیح داد: امروز کمیته امداد به عنوان یک زنجیره بسیار بزرگ حمایتی، بسته های حمایتی خود را به خانواده های تحت حمایت و اقشار آسیب پذیر جامعه عرضه می دارد و بنا دارد علاوه بر کمک های معیشتی، فرهنگی، عاطفی و مادی توانمندی و خودکفایی را در بین خانواده های زیر پوشش تقویت و احیاء کند و کرامت انسانی خانواده هایی که به دلیل فقر و نداری به آن خدشه وارد شده مجدد به آنان باز گرداند.
به گزارش روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین، این مقام مسئول افزود: امروز کمیته امداد وارد رویکرد جدیدی از خدمات خود شده و تلاش می کند با ایجاد اشتغال و کاریابی توانمند سازی و استقلال اقتصادی خانواده های تحت حمایت را با پیوست فرهنگی محقق سازد.
وی گفت: در سال 90 همکاران این مجموعه با همتی مضاعف و تلاشی عاشقانه توانستند بیش از 5 هزار و 200 شغل برای جامعه هدف ایجاد کنند و در سال گذشته نیز با وجود مشکلات اقتصادی این نهاد توانست 3 هزار و 400 شغل برای مددجویان زیر پوشش و اقشار نیازمند مهیا سازد که خودکفایی بیش از 4 هزار خانواده تحت حمایت و نیازمند طی دو سال اخیر مصداق بارزی از عملکرد و خدمات این نهاد در بحث توانمندی و خودکفائی مددجویان است.
پایان پیام/
نظر شما