مساجد باید در نظام اسلامی تعیین کننده چارچوب فکری مردم باشند

مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون‌های فرهنگی مساجد خراسان‌رضوی با تاکید بر اینکه باید فرهنگ مسجد محوری در جامعه احیا شود، گفت: مساجد باید در نظام حاکمیتی ما تعیین کننده چارچوب فکری مردم باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محمد حسین عبداللهی، مسئول دبیرخانه  نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان‌رضوی صبح امروز (21اردیبهشت) در گردهمایی مدیران کانون های فرهنگی و هنری مساجد مشهد با بیان اینکه مساجد تاثیر بسزایی در خط‌ و مشی و افکار و اعتقادات مردم و در فرهنگ عمومی دارند اظهار داشت: مهمترین رسالت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد ترویج اندیشه‌های اسلامی و نهادینه کردن فرهنگ مساجد است که می‌تواند بهترین جایگاه برای تعیین و ساماندهی تفکر مردم و اهالی مسجد باشد.

 

وی افزود: همه مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد باید دلسوز، صادق، مورد اعتماد، با انگیزه و دارای دغدغه بوده و در راستای تحقق اهداف مسجد و آگاه سازی مردم گام بردارند.

 

مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان‌رضوی تصریح کرد: مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد باید فعالیت هایشان را به صورت تیمی و با تقسیم کارها در بین گروه انجام دهند چرا که کار گروهی منجر به رشد تیم و تحقق اهداف آن می شود.

 

عبداللهی با اشاره به اینکه در برخی از کشور ها 96درصد اعتبارات فرهنگی برای انجام کارهای گروهی هزینه می شود که به نتایج خوبی هم می رسند، اظهار داشت: بخش اعظم اعتبارات فرهنگی بایستی در انجام فعالیت های گروهی هزینه شود نه در فعالیت های مدیریتی چراکه فعالیت های گروهی ماندگار تر از فعالیت های مدیریتی در جامعه است.

 

وی افزود: حاکم شدن معنویت در جامعه، افزایش بهره وری، ایجاد یگانگی در بین مردم، تحول فرهنگی در جامعه، دخیل بودن مردم در سرنوشت فرهنگی و ایجاد اعتماد مردم نسبت به مسئولان مهمترین نتایج کار گروهی در جامعه است.

 

مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان‌رضوی با تاکید بر این مطلب که اگر متکی به منابع مالی سازمان باشیم به جایی نمی رسیم، گفت: مدیر کانون باید از کمک مردمی در عرصه های مختلف به صورت بهینه استفاده کند.

 

عبداللهی تصریح کرد: جوانان و نوجوانان جامعه اسلامی باید ایده ها و نو آوری های خودشان را با الگوگیری از مساجد ارائه دهند چرا که مسجد نقش مهمی را در عرصه های مختلف ایفا می کند.

 

مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد استان خراسان رضوی گفت: موفقیت مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد استان در آگاهی و آشنایی با مسائل فرهنگی و کادر اجرایی توانمند است.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه امسال مدیران کانون های فرهنگی و هنری مساجد در زمینه اوقات فراغت باید برنامه های منسجم و تاثیرگذار داشته باشند، گفت: ثبت نام طرح اوقات فراغت به صورت کشوری از (31اردیبهشت) روز ولادت امام جواد(ع) به مدت 20 روز در کانون ها انجام می شود و (30خرداد) برنامه افتتاحیه اوقات فراغت همزمان با روز تولد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان و اختتامیه (20شهریور) با آغاز دهه کرامت به پایان می رسد.

 

عبداللهی با بیان اینکه بیشترین اعتبارات سالانه دبیرخانه را کانون های مساجد دریافت می کنند، تصریح کرد: 70درصد اعتبارات سالانه مستقیما به حساب کانون های فرهنگی و هنری مساجد واریز می شود.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 252304

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha