دانشگاه ها درتحقق شعار حماسه سیاسی نقش اساسی ایفا می کنند

معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم با بیان اینکه آموزش عالیدر مشارکت حداکثری وفضاسازی انتخاباتی و انتخاب نقش ارزنده ای دارد، گفت: دانشگاه ها باید درتحقق شعار حماسه سیاسی نقش اساسی را ایفا کنند.

به گزارش  خبرگزاری شبستان از مشهد، غلامرضا خواجه سروی، معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم، شب گذشته(18اردیبهشت) در جلسه شورای فرهنگی دانشگاهی خراسان‌رضوی در سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی، اظهار داشت: نگاه وزارت علوم وبویژه بخش فرهنگی  وزارت خانه  ایجاد هم افزایی در بخش های مختلف فرهنگی دانشگاه ها است.

 

 وی افزود: یکی از ثمرات این رویکرد تشکیل شورای فرهنگی دانشگاه ها بود تا از کارهای موازی جلوگیری شود و براساس اعتقاداتمان و سلسله مراتب اداری در دولت و نظام جمهوری اسلامی بر خود فرض داشتیم که خود را مخاطب فرمان مقام معظم رهبری در راستای اقدامات فرهنگی قرار دهیم و تلاش کردیم که در مراکز آموزش عالی منویات مقام معظم رهبری اجرا شود.

 

 خواجه سروی با تاکید بر اینکه برآیند نشست های انتخاباتی باید به نفع نظام باشد، تصریح کرد: بهتر است که قالب جلسات به صورت پرسش و پاسخ و یامیزگرد باشد و مجموعه تشکلات باید روی این خط راه بروند.

 

 معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از برگزاری 500 نشست انتخاباتی در مراکز آموزش عالی کشور خبر داد و افزود: بیشترین فراوانی این نشست ها مربوط به دانشگاه های منطقه 1 کشور است و در اکثر این نشست ها نامزدهای ریاست جمهوری نیز مشارکت داشتند.


  وی افزود: در دولت‌های نهم و دهم در بخش فرهنگی وزارت علوم تلاش شده به سوی هم افزایی حرکت کنیم و یکی از این ثمرات تشکیل شورای فرهنگی موسسات دانشگاه‌ها در تهران و استان‌ها بوده است.

 

 وی با بیان اینکه 2 هزار و 300 موسسه فرهنگی آموزش عالی در کشور وجود دارد، تصریح کرد: سازماندهی این تعداد موسسه بسیار مشکل است و با توجه به اینکه دانشگاه‌ها از استقلال نسبی برخوردار هستند؛ باید برنامه‌ها متفاوت و سطح هم پذیرش متفاوت باشد در نتیجه قدرت تشکل‌ها یکی نیست.

 

 خواجه سروی ادامه داد: آموزش عالی برای اولین بار در بحث انتخابات به استفاده از ظرفیت دانشگاه ها در مشارکت حداکثری، فضاسازی انتخاباتی و انتخاب اصلح ورود پیدا کرد.

 

 وی در توصیه به مسئولان دانشگاه ها با بیان اینکه باید بیشترین فرصت و زمینه را فراهم کنیم تا دانشجویان و اساتید بیش از پیش در خدمت انتخابات ریاست جمهوری قرار بگیرند،گفت:دانشگاه ها در زمان انتخابات تعطیل نمی باشد بلکه امتحانات در این دوران برگزار نمی شود و دانشگاه هایی که قبل انتخابات تعطیل شده اند به این علت است که ترم تحصیلی را زودتر آغاز کرده اند و حدود 82 دانشگاه دولتی از دوم تیرماه به بعد امتحاناتشان برگزار می شود.

 

وی گفت: طی مکاتباتی که با وزارت کشور و شورای نگهبان داشته ایم، قرار شد که از دانشجویان و اساتید در پای صندوق های رای استفاده شود و دانشگاه ها قرار است که دانشجویان را به استانداری ها و فرمانداری ها معرفی کنند که این کار باعث می شود دانشجویان و اساتید که شاهد انتخابات هستند، بتوانند به شبهات احتمالی بعد از انتخابات در دانشگاه ها پاسخ دهند.

 

 معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم خاطرنشان کرد: مسئله مهم انتخابات و نقش دانشگاه‌ها مد نظر وزارت علوم بوده و از شهریور سال گذشته زیرساخت‌های لازم برای مشارکت در انتخابات و دعوت مردم به مشارکت در انتخابات انجام شده است.

 

 وی افزود: آموزش عالی در بحث حماسه سیاسی خود را مخاطب شعار سال می داند تا در این راستا برای دانشگاهیان و دانشجویان نقش تعریف کند.

 
پایان پیام/
 

کد خبر 251907

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha