به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حمید زبردست، استاد دانشگاههای اردبیل، صبح امروز( 18 اردیبهشت) در جلسه کمیته کاهش آسیبهای اجتماعی در اردبیل، اظهار داشت: از دیدگاه جامعه شناسی در وهله اول باید علل و عوامل وقوع جرایم و بزههای اجتماعی مورد توجه قرار گیرد تا بدانیم چگونه با این پدیده برخورد کنیم.
وی با بیان اینکه گاه در رفع این مشکلات اختلالات عاطفی و روانی، گاه مشکلات جسمی و ژنتیکی و گاهی نیز تاثیرگذاری محیط دخیل است، افزود: برطرف کردن بزه اجتماعی تنها با امنیتی کردن فضای جامعه و برخوردهای فیزیکی امکانپذیر نیست.
استاد دانشگاههای اردبیل ادامه داد: رفع معضلات و ناهنجاریهای اجتماعی در مدت زمان کوتاه و بدون همراهی خانوادهها امکانپذیر نیست چرا که ما برای از بین بردن یک رفتار و اقدام نامناسب نیاز به القای تفکرات اصلاحی در طول یک فرصت زمانی چندین ساله داریم.
زبردست تصریح کرد: در کتب درسی باید به جای طرح مسائل معیشتی و اجتماعی برای طبقات مرفه، اصول اساسی تربیت اسلامی با محتوای ساده بیان شود تا دانشآموز بتواند بهترین آموزشها و الگوگیریها را داشته باشد.
این جامعه شناس تحکیم نظام خانواده را از عناصر اصلی در کاهش ناهنجاریها عنوان کرد و بیان داشت: وضعیت اقتصادی – اجتماعی، نحوه گذران اوقات فراغت، گروههای همسان و بسیاری از شرایط خانوادهها نیز میتواند در بروز و ظهور این ناهنجاریها موثر باشد.
پایان پیام/
نظر شما