باید از منابع مردمی در جهت رفع مشکل نیازمندان بهره گرفت

دستیار معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد کشور با تاکید بر بهره گیری از منابع مردمی در جهت رفع مشکل نیازمندان، گفت:مقوله مشارکت مردمی در امر دستگیری از نیازمندان، مقوله گسترده‌ای در جامعه اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، دستیار معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور در جلسه تبیین و تشریح دستورالعمل شبکه نیکوکاری که با حضور معاونین ستادی و مدیران کمیته‌های امداد سراسر گیلان در سالن اجتماعات برگزار شد، یکی از جایگاه‌هایی که از ابتدای دوره تحول در ساختار سازمانی کمیته امداد مورد توجه بوده را، طرح "امداد محله" عنوان کرد.

 

شریف روحانی، با اشاره به اینکه طرح امداد محله، طبق سیاست‌های جدید این نهاد، به نام شبکه نیکوکاری تغییر نام یافته است، گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) از ابتدا تاکنون در تلاش است تا از منابع مردمی در جهت رفع مشکل نیازمندان بیشتر بهره گیرد.

 

وی افزود: شبکه نیکوکاری به ارتقاء جذب حداکثری مشارکت‌های مردمی کمک می‌کند تا مردم و نیکوکاران با آرامش و اطمینان بیشتری در راه دستگیری از محرومان گام بردارند.

 

روحانی در ادامه احیاء سیره ائمه اطهار(ع) در رسیدگی به مستضعفان را از وظایف کمیته امداد دانست و تصریح کرد: مقوله مشارکت مردمی در امر دستگیری از نیازمندان یک مقوله گسترده و همه جانبه در جامعه اسلامی است و نیاز به تبیین جدی در ماهیت کار این نهاد دارد.

 

دستیار معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد کشور به دهه اول تا سوم خدمت رسانی کمیته امداد اشاره کرد و گفت: دهه چهارم خدمت رسانی این نهاد به دهه شبکه نیکوکاری نامگذاری شده و کمیته امداد به عنوان یک نهاد مردمی پویا، همیشه در جذب این مشارکت‌ها نقش آفرین بوده است.

 

روحانی با تاکید بر اینکه ضرورت گفتمان و تشکیل شبکه‌های نیکوکاری در دهه چهارم خدمت رسانی کمیته امداد بیشتر احساس می‌شود، خاطرنشان کرد: ستون خیمه کمیته امداد، مردم هستند و باید با سازماندهی این ستون را تقویت کرد تا در نیل به اهداف کمیته امداد که همان رسیدگی به محرومان است، فعال و سهیم باشند.

 

وی در ادامه در خصوص بحث گفتمان کمیته امداد در حوزه مشارکت‌های مردمی اذعان کرد: راهبردهای کمیته امداد باید با همدلی و همفکری همگان پیش رود و در این راه باید از اندیشه‌های امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری در ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری بهره گرفت و این اندیشه را در جوامع بشری مطرح و گسترش داد.

پایان پیام/
 

کد خبر 251501

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha