تشکیل تیم‌های امداد و نجات روستایی در همدان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان گفت: تشکیل تیم‌های امداد و نجات روستایی به عنوان یکی از برنامه‌های مهم جمعیت هلال احمر، طی سال جاری در دستور کار است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حمید رضا ره انجام، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران گفت: بیش از 100 مانور لحظه صفر و امداد و نجات در شهرستان های رزن، نهاوند و اسدآباد در سال گذشته برگزارشده است.


وی افزود: در طول هفته بزرگداشت هلال احمر و صلیب سرخ این جمعیت بر اساس مأموریت‌های خود در حوزه امداد و نجات، آموزش، درمان اضطراری، خدمات داوطلبانه، برنامه‌ها و طرح‌های گوناگونی را اجرا می‌کند.


وی تصریح کرد: روز چهارشنبه( 18 اردیبهشت‌) دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان و یک دوره مسابقه فرهنگی، ورزشی خواهیم داشت.

 

وی اضافه کرد: زیارت قبور مطهر شهدای امدادگر، پیاده‌روی کارکنان و برگزاری مراسم زیارت عاشورا از برنامه‌های روز پنجشنبه 19 اردیبهشت‌ماه این جمعیت خواهد بود.


مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان با اشاره به اینکه جمعه( 20 اردیبهشت)‌ برپایی مراسم جمعه ایمان- ایمنی از برنامه‌های مهم این روز است، اظهار داشت: اجرای مانور تخلیه اضطراری توسط کانون دانشجویی و طلاب، توان‌افزایی امدادگران در کوهستان، اعزام کاروان سلامت به مناطق محروم، مانور استانی ایمنی و مدیریت بحران در نهاوند و مراسم ویژه هفته هلال احمر در مرکز علمی کاربردی هلال به ترتیب از مهمترین برنامه‌های این سازمان تا 24 اردیبهشت‌ماه سال جاری می‌باشد.


وی در خصوص برنامه‌های امسال اظهار داشت: تهیه تجهیزات انفرادی و گروهی تیم‌های ویژه، تشکیل تیم‌های امداد و نجات روستایی، تهیه و تدوین طرح عملیاتی استان همدان برای امدادرسانی و پاسخگویی مؤثر و سریع از برنامه‌های قابل اجرا در سال جاری است.


ره‌انجام، اجرای دوره‌های مهارتی ویژه نجاتگران پایگاه‌ها و به‌روز کردن اطلاعات، گسترش پایگاه‌های امداد و نجات بین شهری در استان، اجرای دوره‌های آموزشی تخصصی برای ارتقاء درجات نجاتگران، عملیاتی کردن تیم‌های امدادی توانا و برگزاری دوره‌های تخصصی برای تمام بانوان امدادگر استان را از دیگر برنامه‌ها دانست.


وی احداث چهار پایگاه امداد و نجات جاده ای در خیرآباد تویسرکان، صالح آباد، قلعه قباد نهاوند و پایگاه امداد کوهستان با اعتبار 17 میلیارد را از نیاز های اساسی استان همدان در راستای کامل پوشش جاده ای هلال احمر دانست و اظهار داشت: با دریافت اعتبارات و احداث این پایگا ها می توانیم خدمات مطلوب تری به مسافران ارئه کنیم.


وی افزود: وسایل و تجهیزات زنده یاب برای نجات در آوار، وسایل و تجهیزات نجات در ارتفاع با تیم وی‍ژه امداد کوهستان و وسایل و تجهیزات قایق نجات در سیلاب با تیم های ویژه نجات در سیلاب از دیگر امکانات و تجهیزات هلال احمر این استان است.

 

وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر همدان در مقایسه با سایر استانها رتبه خوبی را از نظر کمیت و کیفیت تجهیزات دارد، گفت: در پایگاه های امدادی استان همدان برای دو درصد از آسیب دیدگان احتمالی وسائل و تجهیزات اسکان، زیست اولیه و موادبهداشتی ذخیره سازی شده است.


پایان پیام/

کد خبر 251495

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha