به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، ابوالحسن امامی، معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان در این نشست گفت: دستگاه های فرهنگی باید فضایی را ایجاد کنند تا بزرگداشت مفاخر و مشاهیر به صورت مردمی برگزار شود.
نجف زاده، مدیر پژوهشی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان نیز در این جلسه گفت: دبیرخانه انجمن مفاخر و مشاهیر در استان نیز تشکیل شده است.
وی افزود: در سال 92، سعی بر این است یک نشست علمی و پژوهشی با محوریت یکی از دانشگاه ها برگزار شود و در مورد هر یک از شخصیت ها تک نگاره هایی را داشته باشیم.
نجف زاده اظهارداشت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز از پیشنهادات و برنامه های دانشگاه ها حمایت می کند.
وی ادامه داد: برگزاری نکوداشت ها، نکوداشت خودمان نیز محسوب می شود و آن هویت فرهنگی و ملی ماست.
نجف زاده افزود: اگر نتوانیم هویت ملی و فرهنگی خودمان را به خوبی معرفی کنیم، نمی توانیم در برابر هجمه های دشمن بایستیم.
نادری، رئیس دانشگاه پیام نور گلستان نیز گفت: بزرگداشت مفاخر یک شناسنامه استان را نشان می دهد.
وی افزود: اگر هر آنچه را داریم به همه نشان دهیم یک غرور ملی و الگوگیری نسل حاضر را در پی خواهد داشت.
نادری تصریح کرد: به غیر مفاخیر و مشاهیر در گذشته، مفاخر عالم حیات نیز نیاز به تجلیل و تکریم دارند و باید در شناساندن مفاخر حاضر نیز تلاش کنیم.
وی با اشاره به موجود بودن رشته ادبیات عرب در دانشگاه پیام نور استان، از برگزاری یک همایش علمی و پژوهشی با عنوان یکی از خاندان جرجانی خبر داد.
تربتی نژاد، رئیس موسسه غیرانتفاعی حکیم جرجانیگرگان نیز گفت: این موسسه برای برگزاری چنین برنامه ها و همایش هایی اعلام آمادگی می کند.
در این نشست، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، روسای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، پیام نور گلستان و موسسات غیرانتفاعی استان حضور داشتند.
پایان پیام/
نظر شما