به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، کبری مهرورز، مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری گیلان در مراسم افتتاحیه آموزش هیئتهای اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای گیلان با اشاره به اینکه انتخابات شوراهای شهر و روستای استان به صورت منطقهای در حال برگزاری است، اظهار کرد: امسال شاهد برگزاری دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در سطح ملی و استانی به صورت همزمان در 24 خرداد ماه سال جاری هستیم.
وی ادامه داد: روند بررسی صلاحیت نامزدهای شوراهای اسلامی شهر و روستا در هیئتهای اجرایی بهزودی به اتمام میرسد.
مهرورز با بیان اینکه امسال حماسه سیاسی با حضور پر شکوه مردم، 24 خرداد ماه خلق میشود، تصریح کرد: دشمنان با استفاده از ابزارهای مختلف درصدد کاهش حضور مردم در انتخابات هستند و هیاتهای نظارت با توجه به مطرح شدن ادعای تقلب در انتخابات از سوی دشمن باید دقت بیشتری داشته باشند.
وی تصریح کرد: اعضای هیاتهای اجرایی باید همه مراحل قانونی انتخابات را رعایت کرده و منافع و مصالح کشور را سرلوحه کار خود قرار دهند تا با حضور حداکثری مردم شاهد خلق حماسه سیاسی باشیم.
مهرورز، با اشاره به برگزاری این دوره آموزشی، کاهش خطاها در انتخابات و آشنایی اعضای هیاتهای اجرایی استان با قوانین جدید را از اهداف این دوره برشمرد و اظهار کرد: اعضای هیاتهای اجرایی چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستانهای رشت، رودبار و انزلی در دوره آموزشی مجریان انتخابات شرکت دارند.
وی از اعضای هیاتهای اجرایی خواست تا بر حسن کار احزاب و گروههای دارای پروانه فعالیت سیاسی در استان نظارت داشته باشند و افزود: صحت انتخابات در تمام مراحل به عهده هیئتهای اجرایی است.
جانشین ستاد انتخابات استان، پیروی از منویات مقام معظم رهبری بر تمام اعضای هیئتهای اجرایی را واجب دانست و افزود: جلوگیری از دخالت افراد اداری و غیر مسئول در برگزاری انتخابات، حضور نماینده نامزدها در محل صندوق اخذ رای تا پایان شمارش آرا و مدیریت انتخابات به صورت بیطرفانه، موجب اعتماد مردم، برگزاری انتخاباتی سالم و مشارکت حداکثری مردم میشود.
وی تاکید کرد: باید از هر گونه اقدامی که موجب بیاعتمادی نسبت به اعضای هیئتهای اجرایی انتخابات شود، پرهیز کرد.
جانشین ستاد انتخابات گیلان با اشاره به آسیبهای برگزاری انتخابات، اظهار کرد: تاخیر و تعجیل عمدی در زمان شروع و پایان انتخابات و عدم مدیریت توزیع برگههای تعرفه در شعب اخذ رای از آسیبهای برگزاری انتخابات است.
وی ادامه داد: توجه نکردن به اطلاعیههای ستاد انتخابات کشور، جابجایی تعرفه در شعب اخذ رای بدون تهیه صورت جلسه، کمبود برگه تعرفه در شعب اخذ رای و ساکن بودن فرد رای دهنده در شهرهای زیر 100 هزار نفر جمعیت و اعلام مشارکت بیش از 100 درصد مردم در این مناطق، جلوگیری از ورود نماینده نامزد به شعب اخذ رای، دخالت نیروهای غیر مسئول در محل اخذ رای، تشویش افکار عمومی با اعلام نتایج آرا قبل از موعد مقرر از دیگر آسیبهای احتمالی در برگزاری انتخابات است که اعضای هیاتهای اجرایی باید از آن خودداری کنند.
پایان پیام/
نظر شما