حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی کرمی، رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان قم در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به این که فضای انتخابات بعد از تایید صلاحیت ها شکل واقعی خودش را پیدا می کند اظهار داشت: اگرعده ای از افراد برجسته و نخبه در تایید صلاحیت ها رد شوند به این معنی نیست که صلاحیت ندارند بلکه به این معنی است که به توصیه خیراندیشان شورای نگهبان مصلحت نیست وارد این حیطه شوند.
وی با بیان این که بعد از تایید صلاحیت ها در شورای نگهبان فضای انتخابات تلطیف بیشتری پیدا می کند، تصریح کرد: ممکن است در شورای نگهبان افراد زیادی تایید صلاحیت شوند، به عنوان مثال 20 نفر یا بیشتر باقی بمانند، در این شرایط انتخاب برای مردم سخت می شود و طبیعتا تعداد زیادی از نامزدها به شکل های مختلف به نفع یکدیگر کنار می روند.
حجت الاسلام والمسلمین کرمی خاطرنشان کرد: در بین عده ای از نامزدها مبادلاتی صورت می گیرد که به نفع هم کنار می روند، عده ای دیگر نیز بنابر اقتضای فعالیت های حزبی به نفع افرادی که قریب الافق هستند کنار می روند و از سلایق و جناح های مختلف، تنها یک نماینده باقی می ماند.
وی تاکید کرد: همه جناح ها و گروه ها باید نماینده ای که از میان آن ها جامعیت بیشتری دارد را انتخاب و به مردم معرفی کنند تا افراد در تشخیص و انتخاب دچار سردرگمی نشوند.
مردم تخریب دیگران را بی تقوایی می دانند
حجت الاسلام والمسلمین کرمی با اشاره به این که تکثر کاندیدهای انتخاباتی ممکن است به تخریب یکدیگر بیانجامد بیان داشت: نامزدها مراقب باشند یکی از مهمترین ملاک های انتخاب مردم مسلمان کشور ما میزان تقوا است، مردم ما تخریب دیگران را بی تقوایی می دانند.
رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان قم افزود: اگر مردم ببینند نامزدها در صحبت های خود به جان یکدیگر افتاده اند، این را حمل بر بی تقوایی می کنند و بنا را بر این می گذارند که فرد تخریب کننده برای منافع شخصی وارد فضای انتخابات شده است.
خود را با نفی دیگران اثبات نکنید
وی عنوان کرد: افرادی که با نفی دیگران خود را اثبات می کنند معلوم نیست اگر رأی بیاورند با کسانی که همراهی نکردند چه برخوردی خواهند داشت، مردم از رأی دادن به افرادی که نمودهایی از بی تقوایی را دارند و مصالح کشور را رعایت نمی کنند خودداری می کنند.
حجت الاسلام والمسلمین کرمی ابراز داشت: یکی از ویژگی های مثبت انتخابات پیش رو این است که ما انتخابات سختی را در سال 88 تجربه کردیم و به تعبیر مقام معظم رهبری فتنه سنگینی را پشت سر گذاشتیم.
وی یادآور شد: افراد زیادی که در فتنه 88 لغزیدند، بعد با افشاگری هایی که خوبان، خیراندیشان و مقام معظم رهبری انجام دادند، مجددا گام در بنیان محکم نظام اسلامی گذاشته و به مسیر ارزش های اسلامی باز گشتند.
حجت الاسلام والمسلمین کرمی گفت: عده ای هم، علی رغم همه افشاگری ها و بصیرت افزایی ها، در جبهه دشمن ماندند و اکنون به عناد با نظام اسلامی و رهبری می پردازند، اما مردم هوشیار ما شاخصه های سنجش را پیدا کرده اند و افراد دلسوز و معاند را از هم تمیز می دهند.
وی با بیان این که فتنه 88 تجربه سنگین و بزرگی بود، اظهار داشت: انتخابات در این دوره ساده تر، مناسب تر و درعین حال دقیق تر است و اگر مردم با دقت نظر رأی بدهند طبیعتا انتخاب مناسبی صورت می گیرد.
نامزدها باید با برنامه و تیم قوی به میدان بیایند
حجت الاسلام والمسلمین کرمی با بیان این که در حال حاضر کشور در برخی عرصه ها به خصوص اقتصاد دارد از فقدان برنامه متقن و جامع آسیب می بیند، بیان داشت: نامزدهای ریاست جمهوری باید حتما با برنامه و تیم متخصص، متعهد و با تجربه وارد میدان شوند.
وی خاطرنشان کرد: پیروز انتخابات دقت داشته باشد معیار به کارگیری افراد در مسئولیت ها و مَناسب دولتی، نباید بر اساس حمایت مادی و معنوی دیگران در تبلیغات وی باشد، تیم و کابینه رییس جمهور باید بر مبنای عدالت، شایسته سالاری، تخصص و تعهد تشکیل شود و در شأن نظام و مردم ایران اسلامی باشد.
رعایت اخلاق انتخاباتی در "انصاف" خلاصه می شود
حجت الاسلام والمسلمین کرمی با تاکید بر رعایت اخلاق انتخاباتی ابراز داشت: اخلاق انتخاباتی اگر قرار باشد در یک جمله، کلمه یا واژه تعریف شود آن واژه "انصاف" است و انصاف برگرفته از تقوا است.
پایان پیام/
نظر شما