به گزارش خبرگزاری شبستان از ارک٬ مصطفی کواکبیان٬ نامزد احتمالی ریاست جمهوری و دبیرکل حزب مردمسالاری عصر روز گذشته (15 اردیبهشت) در جمع دانشجویان دانشگاه اراک٬ ضمن اعلام مواضع دولت خود گفت: نام دولتم را دولت اخلاق گذاشتم چرا که رئیس دولت باید مروج اخلاق باشد و در راه ترویج اخلاق بکوشد.
وی افزود: اگر گفتیم دولت ما دولت اخلاق است به این دلیل است که انقلاب اسلامی می خواهد تمدن نوین اسلامی را به وجود آورد و باید اخلاقمدار باشد و با بد اخلاقی ها مبارزه کند.
نامزد احتمالی ریاست جمهوری با اشاره به اینکه دولت های سکولار دولت رفاه هستند و از اخلاق در آنها خبری نیست٬ ادامه داد: در مکتب امامت ما مدعی این هستیم که علاوه بر معیشت و رفاه مردم به معنویت و اخلاق نیز اهمیت زیادی می دهیم.
کواکبیان ادامه داد: با وجود مشکلات فراوانی که بر سر راه است دولت خود را دولت اخلاق با شعار اصلاحات نام نهادم چرا که مشکلات اصلی کشور ما در این واژه ها نهفته است.
وی با تاکید بر اینکه وعده دادن تنها به مردم خوب نیست، گفت: با وعده بدون عمل مردم بی اعتماد می شوند و اساس نظام دچار مشکل می شود.
کواکبیان در ادامه با اشاره به اجرای برنامه های اقتصادی در دولت اخلاق گفت: 12 برنامه اقتصادی در قالب 50 برنامه تفکیک شده است که براساس سه سند قانون اساسی، چشم انداز توسعه تا سال 1404 و برنامه پنجم اقتصادی در دولت اخلاق ترسیم شده است.
وی در پاسخ به سوال دانشجوی دانشگاه اراک که از وی پرسید تحریم های امریکا علیه صدام با کنار رفتن صدام هم از بین نرفت و آن وقت شما چطور می گویید تحریم ها را لغو می کنید و دوما لغو تحریم هادر حوزه اختیارات شما نیست، گفت: مسئله ای که ما می گوییم در اصل 176 قانون اساسی آمده است که تمامی سیاست های نظامی، امنیتی، بین المللی، اطلاعاتی و نظامی در شورای امنیت ملی که ریاست آن برعهده رئیس جمهور است تصمیم گیری می شود و در آنجا هم گفته شده کلیه مصوبات با تایید رهبری لازم الاجراست که ما هم همین را می گوییم.
پایان پیام/
نظر شما