به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، منوچهر جهانیان امروز یکشنبه (15 اردیبهشت) در همایش زیارت در سالن اجتماعات مدرسه آموزش عالی امام خمینی(ره) با اشاره به گردشگری زیارتی گفت: این نوع گردشگری مبنتی بر آثار و فرهنگ غنی اسلامی است که بسیار اهمیت دارد.
وی بیان داشت: کشور در امر گردشگری زیارتی ظرفیت بسیاری دارد و در حال حاضر بیش از 12 هزار بقاع متبرکه و امامزاده در سطح کشور وجود دارد که سالانه زائران بسیاری در آنجا به زیارت میروند.
جهانیان تاکید کرد: 3 هزار و 730 مکان زیارتی ثبت ملی شده است که این تعداد ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه گردشگری مذهبی خواهد بود. همچنین 440 بقاع متبرکه و امامزاده در استان قم وجود دارد که از این تعداد 30 بقعه به ثبت ملی رسیده است.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به زیارت بقاع متبرکه و اماکن مذهبی توسط زائران گفت: طی سال گذشته 50 میلیون نفر از هموطنان مکانهای مقدس و حرم اهل بیت(ع) و همچنین بقاع متبرکه امامزادگان را زیارت کردهاند که بی سابقه بوده است.
وی افزود: همچنین بیش از 3 میلیون نفر گردشگر خارجی نیز در سال گذشته وارد کشور شدهاند که بیشتر آنها را گردشگران زیارتی تشکیل میدادند.
جهانیان با بیان اینکه گردشگران خارجی مبلغان و سفیران معرفی توانمندیهای ایران اسلامی هستند گفت: آنها تمامی آداب و فرهنگ و همچنین مسائل سیاسی و اقتصادی کشور را مشاهده کرده و در کشور خود معرفی میکنند که در عرصه بین المللی بسیار تاثیر گذار است.
وی با اشاره به میزان اشتغالزایی در این صنعت گفت: طی حضور گردشگران خارجی به کشور بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده بیش از 5 میلیارد دلار هم در آمد ارزی برای کشور داشته است.
پایان پیام/
نظر شما