به گزارش خبرگزاری شبستان ازسنندج، علی اکبر گروسی، رئیس کل دادگستری استان کردستان، امروز (15اردیبهشت) در دیدار با قضات جدید الورود به دادگستری استان برگزار شد، گفت: اهمیت شغل قضا برکسی پوشیده نیست و در روایت متعدد به اهمیت این امر اشاره شده است.
وی افزود: کمتر کسانی به لحاظ اهمیت شغل قضا، چگونگی احقاق حق و پاسخگویی های اخروی حاضر به پذیرش این شغل شده اند.
رئیس کل دادگستری استان کردستان با اشاره به محدودیت های شغل قضاوت، آن را یک شغل بسیار آسیب پذیر دانست و افزود: رعایت اخلاق و کرامت انسانی در رفتار با مردم، مراجعین به دستگاه قضا و همکاران بیانگر سیمای قضای اسلامی خواهد بود.
وی تکریم ارباب رجوع، برخورد با مراجعین را بسیار حائز اهمیت خواند و اذعان کرد: عدم حسن رفتار با مراجعین خلاف انتظارات دستگاه قضائی است زیرا یکی از شاخص های اصلی ارزشیابی قضات احترام و حفظ کرامت انسانی مراجعین وهمکاران است.
این مقام مسئول افزود: در محاکم قضایی برخورد با شاکی و متهم باید به نحو شایسته و در شان نظام جمهوری اسلامی باشد و باید رفتار قضات با مراجع کنندگان به دستگاه قضایی نماینگر افق های بلند اسلامی باشد و در این میان اگر نقیصه ای وجود دارد هرچه زود تر باید برطرف شود.
علی اکبر گروسی افزود: قضاوت باید در آرمش و آسایش و به دور از هر گونه عصبانیت با احاطه کامل و تحقیقات لازم پیرامون موضوع صورت پذیرد.
رئیس کل دادگستری استان کردستان در ادامه تصریح کرد: در اسلام به امر خطیر قضاوت، اهمیت ویژه ای داده شده و شغل قاضی از حرفه های بسیار مهم و حساس جامعه به شمار آمده است.
وی خاطرنشان کرد: دین مبین اسلام نیز برای رفع مشکلات و گرفتاری های اجتماعی، وجود افراد باصلاحیت و شایسته را در امر قضاوت ضروری می داند وحضرت علی(ع) دراین باره می فرماید: بهترین مردم، کسانی هستند که عادلانه قضاوت کنند.
پایان پیام/
نظر شما