به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، محمود چمنی، شب گذشته (14 اسفند) در دیدار با جمعی از اعضای کاروان های راهیان نور تبریز با اشاره به تاریخچه اعزام کاروان راهیان نور اظهار کرد: بعد از پایان جنگ تحمیلی آذربایجان شرقی به عنوان استان پیشگام، نخستین اعزام را به صورت خودجوش از مسجد شعبان تبریز آغاز کرد.
وی با بیان اینکه معنای اصیل پایداری در دفاع مقدس تجلی پیدا میکند، بیان کرد: ایجاد فضایی مناسب برای الهامگیری از ایثارگری رزمندگان، مقابله با تهاجم و شبیخون فرهنگی، معرفی الگوهای اسلامی، انقلابی و ولایتمدار امری ضروری است.
چمنی گفت: ایجاد پیوند نسل دوران دفاع مقدس با نسل سوم انقلاب، تبیین عزت و عظمت ملت در برابر استکبار جهانی، نقش مردم و رهبری در اداره جنگ، بیان شرایط و تحمیل جنگ بعد از پیروزی انقلاب از جمله اهداف اعزام کاروان راهیان نور است.
فرماندار تبریز اذعان کرد: تداوم و استقبال بینظیر از اعزام کاروانهای راهیان نور، حکایت برپا داشتن چادرهای دفاع مقدس و لزوم آماده نگهداشتن فرهنگ ایثار و مقاومت است.
چمنی اظهار کرد: ضرورت دارد تا متولیان فرهنگی در خصوص اقدامات فرهنگی و تاثیرگذار در پیوند دوران دفاع مقدس با نسل جدید اهتمام کنند که گسترش راهیان نور، بهترین گزینه در این امر است.
فرماندار تبریز، نقش راویان نور را در بیان حکایات و تحلیل عوامل جنگ و سلحشوریهای دلاورمردان اسلام برجسته خواند و گفت: راویان نور باید از مسئولان اداره دوران دفاع مقدس انتخاب شوند.
وی در خصوص زمان اعزام کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس یادآور شد: از 22 بهمن 89 به عنوان طلوع فجر انقلاب تا سوم خرداد به عنوان زمان آزادی خرمشهر در مدت 110 روز شاهد حضور کاروانها در این سرزمین ها هستیم.
الیاس گل محمدزاده، معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری تبریز نیز در این نشست اظهار کرد: کاروان راهیان نور در راستای آشنایی مردم با جبهههای عملیاتی غرب و جنوب برگزار می شود.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری تبریز با اشاره به تاثیرگذاری معنوی اردوهای راهیان نور خاطرنشان کرد: در مقابل امواج تهاجم فرهنگی بحث راهیان نور مهمترین سپر مقابله با شیطنتها و توطئههای اردوگاه استکبار جهانی است که لازمه آن دفاع از ارزشها و اعتقادات است.
وی آثار و تبعات کاروان راهیان نور را در بلند مدت مهم ارزیابی کرد و افزود: اقتدار حکومت اسلامی و حرکت به سوی عزت، وحدت و همدلی در حقیقت از ادبیات همیشه فروزان دفاع مقدس نشات گرفته است.
گل محمدزاده افزود: خانوادههای معظم شهدا و همرزمان آنان در مناطق عملیاتی غرب و جنوب از جمله بدر، خیبر، کربلای 5، والفجر 8 در محل شهادت و جانبازی عزیزانشان به دنبال نشانههای همیشه جاوید خود هستند و عطر پدر و برادرانشان را از آن مناطق استشمام میکنند.
گلمحمدزاده ادامه داد: کاروان شماره یک بسیج سپاه تبریز متشکل از 550 نفر از اصناف و بسیج محلات شامل نوجوانان، جوانان و خواهران در روزهای آینده به مناطق عملیاتی اعزام می شوند.
وی همچنین نقش روحانیت در کاروانها را در حاکم شدن فضای دینی و معنوی همچنین در برپایی نمازهای جماعت و زیارت عاشورا مهم خواند.
گلمحمدزاده در پایان از برگزاری مسابقات فرهنگی، مسابقات خانوادگی، هدیه به نونهالان و برنامههای متنوع فرهنگی دیگر در اعزام زائران به اردوهای راهیان نور خبر داد.
پایان پیام/
نظر شما