به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان در جلسه شورای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر این استان که شب گذشته(14 اسفند) در دفتر امام جمعه برگزار شد، طی سخنانی با ارائه گزارشی از عملکرد این ستاد، بیان کرد: شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در بیش از 50 درصد تشکل های مردمی و بیش از 80 درصد ادارات و کارخانجات استان تشکیل شده است.
محمد سلطان زاده، برگزاری حداقل پنج همایش توجیهی طی سه سال گذشته، توجیه و آموزش قریب 14 هزار نفر از نیروهای بسیج توسط معاونت سازمان های اجرایی، تشکیل شورای عالی امر به معروف و نهی از منکر در آموزش و پرورش و تشکیل شورا در صدا و سیما، شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی کرمان را بخشی از فعالیت های مهم انجام شده عنوان کرد.
وی تصریح کرد: شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی کرمان بسیار فعال است که در حاشیه برگزاری همایش های مختلف، کمیسیون های تخصصی که خروجی بسیارخوبی هم دارد را تشکیل می دهد.
این مقام مسئول به عملکرد مثبت ستاد در خصوص بومی سازی ابلاغیه های ستاد، جذب نیروهای کیفی و اقدامات خوب کمیسیون های معاونت ها و بومی سازی در حوزه هر مدیریت اشاره و تصریح کرد: ستاد، ساختار سازمانی متفاوت از سازمان های موجود دولتی است زیرا مجموعه ای از سازمان ها عضو این ساختار سازمانی هستند.
وی با تاکید بر ضرورت تبدیل عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر به یک فرهنگ گفت: باید حضور و دفاع جامعه از حق و حقوق حکومت اسلامی که بالاترین معروف است، هدفمند و با بصیرت باشد.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان خاطر نشان کرد: چنانچه عمل به این فریضه مهم در دستور کار مسئولان اجرایی قرار گیرد و ستاد احیای عضو کارگروه های مختلف باشد این امر مهم دارای ضمانت اجرایی است.
پایان پیام/
نظر شما