به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، یحیی آل اسحاق عصر پنج شنبه در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد یاسوج با تبیین مواضع انتخاباتی خود، اظهار داشت: اصلاح طلبان روی شاخه توسعه، درآمد و سازندگی سوار شدند و دولت نهم و دهم روی شاخه عدالت، هزینه و توزیع درآمدها سوار شد که هر دو رویکرد به تنهایی با مشکلات عدیده ای در اداره کشور مواجه شدند.
وی گفت: در دولت نهم و دهم درآمد بسیار خوبی از نفت عاید کشور شد که این موضوع با سیاست دولت نیز هم خوانی داشت و به راحتی سیاست آقای احمدی نژاد در توزیع این درآمدها بر مبنای عدالت و توجه به اقشار پایین دست جامعه اجرایی شد.
آل اسحاق تأکید کرد: نگاه دولت نهم و دهم به مردم، نگاهی جامع و کامل بود ولی متأسفانه از تولید و اشتغال غافل شدیم.
وی توجه صرف به تولید و سازندگی و همچنین نگاه صرف به توزیع درآمدها میان دهک های پایین را راهگشا ندانست و افزود: مدل اقتصادی من در صورت رئیس جمهور شدن یک حد وسط از این دو طرز تفکر است.
این کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری با تبیین برخی دیدگاه های خود ادامه داد: اکنون دنیا به این نتیجه رسیده است که مدل اقتصاد دولت ـ ملت بهترین مدل اقتصادی است و من در دولت آینده این مدل را پیاده می کنم.
وی تصریح کرد: واقعیت نگری آرمانگرا نیز رویکرد من در مدیریت کشور خواهد بود.
آل اسحاق عنوان کرد: این مبنای فکری ما از 30 سال پیش است که برای آن هزینه داده ایم و مدلی است که امروز نیز در اروپا و دیگر نقاط دنیا به آن رسیده اند.
کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در ادامه ابراز داشت: تفکر اقتصادی اصولگرایی تلفیقی از واقعیت ها و آرمان ها بوده و دین و دنیای مردم را مدنظر دارد.
وی افزود: منافع ملی با آرمان های ما عجین است و به همین دلیل هیچ گاه به مانند دو نحله دیگر به فکر توسعه صرف و عدالت صرف بدون درنظر گرفتن یکی از دو شاخصه آرمان گرایی و واقعیت گرایی نیستیم.
آل اسحاق سپس به مبحث آموزش و پرورش و بهترین نوع و نحوه اداره آن پرداخت و گفت: اکنون 20 درصد کل بودجه کشور صرف آموزش و پرورش می شود و آموزش جزو 5 نیاز اصلی مردم است.
وی بیان داشت: یک پنجم مسائل اساسی و بودجه کشور و بخش گسترده ای از نیروی انسانی مربوط به آموزش و پرورش بوده که لازم است مدیریت صحیحی برای آن داشته باشیم و باید این مدیریت از درون همین خانواده بزرگ باشد.
وی متذکر شد: روال کنونی برای آموزش و پرورش پویا درست نیست؛ به همین دلیل باید از همه ظرفیت ها استفاده کنیم که توان ارتقای این نهاد انسانساز را داشته باشد.
عضو ائتلاف پنجگانه اصولگرایان با بیان اینکه که چه اشکالی دارد مسائل آموزش و پرورش را به صورت منطقه ای کنیم، افزود: به این ترتیب هر استانی می تواند با ترکیب مدیران و صاحب نظران شورای عالی آموزش و پرورش داشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در جمع فرهنگیان یاسوجی با بیان اینکه در بالقوه ها و داشتن ظرفیت ها هیچ مشکلی نداریم، یادآور شد: باید ضمن حفظ اصول و آرمان ها به فکر رفاه مردم به بهترین نحو ممکن باشیم.
کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از وضعیت موجود اقتصادی و با اشاره به اینکه هرگز قصد سیاه نمایی از خدمات دولتمردان را ندارم، گفت: با همه این ظرفیت های بالقوه که داریم اکنون 35 درصد بیشتر از حد معمول گران زندگی می کنیم که رفع آن آسان، اما با روش های معمولی کمی سخت به نظر می رسد.
پایان پیام/
نظر شما