احمدعلی بابایی، رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان به خبرنگار شبستان گفت: فروش فرش دستبافت در داخل استان همدان نشان می دهند مردم همدان علی رغم تمام مشکلات اقتصادی به فرش دستبافت علاقه دارند و به خرید می پردازند.
وی افزود: یکی از مزیت های بزرگ فرش همدان ایجاد اشتغال با کمترین سرمایه گذاری ممکن است، به گونه ای که می توان با 30 میلیون ریال یک شغل ایجاد کرد.
وی تصریح کرد: در سال 91، تعداد 1171 فرشباف نهاوندی به منظور بهرهمندی از خدمات بیمه تأمین اجتماعی معرفی شدند و برای 1112 نفر از بافندگان فرش، کارت شناسایی صادر شده است.
رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به بیرونقی بازار فرش، بیشتر قالیبافان در نهاوند به بافتن تابلو فرش رو آوردهاند که خوشبختانه در بحث تولید فرش نیز همانند تولید فرش، قالیبافان توانستهاند کیفیت محصول را حفظ نمایند.
بابایی خاطرنشان کرد: در سال 90، بانک ها 30 میلیارد ریال تسهیلات برای مشاغل خانگی در حوزه فرش دستبافت پرداخت کردند، که این مبلغ در سال 91 به 50 میلیارد ریال افزایش یافت.
وی گفت: سال گذشته 310 مورد مجوز مشاغل خانگی صادر شده و 119 نفر نیز برای اخذ وام 3 میلیون تومانی به بانک معرفی شدهاند که غالب این مجوزها در بحث قالیبافی بوده است.
وی رتبه نهاوند را در بحث تولید فرش و تعداد بافندگان رتبه دوم استان عنوان کرد و گفت: در حال حاضر نیز 9 کارگاه برای آموزش قالیبافی آماده و تجهیز شده است.
پایان پیام/
نظر شما